همسفر افروز و همسفر طیبه رهجویان راهنما همسفر بهناز (لژیون چهاردهم) نمایندگی بنیان مشهد در مشارکت مکتوب خود نوشتند:
همسفر افروز:
شیشه چیست؟ شیشه نام رایج مادهای محرک به نام متآمفتامین (Methamphetamine) است. این ماده معمولاً به شکل بلورهای شفاف یا پودر سفید رنگ دیده میشود و در سالهای اخیر به یکی از رایجترین و خطرناکترین مواد مصرفی در جامعه تبدیل شده است. شیشه از دسته مواد محرکی عصبی است و با اثرگذاری مستقیم بر روی سیستم عصبی مرکزی؛ باعث افزایش انرژی، کاهش خواب، اشتها و تغییرات شدید روانی میشود. در جامعه این ماده با نامهای مختلفی از جمله: کریستال، آیس، مت، یخ و ... شناخته میشود.
یکی از دلایل گسترش شیشه در سالهای گذشته باورهای غلط و تبلیغات فریبنده درباره آن بوده است. برخی از این باورهای نادرست چنین بود که باعث لاغری و تناسب اندام میشود. تمرکز و حافظه را تقویت میکند و در نهایت با چند جلسه روان درمانی امکان ترک وجود دارد. کنگره۶۰ با تجربه علمی و عملی خود ثابت کرده است که این تصورات نادرست بوده و مصرف شیشه میتواند منجر به وابستگی شدید، اختلالات روانی، جسمی و تخریب زندگی فردی و خانوادگی مصرف کننده شود.
مصرف شیشه در کوتاه مدت ممکن است باعث بروز مشکلاتی مانند: افسردگی شدید و افزایش انرژی کاذب شود؛ اما در بلند مدت موجب بروز مشکلاتی مانند: افزایش انرژی، پرحرفی، افسردگی شدید، بیخوابی، بیاشتهایی، پارانوپا، توهم، افزایش تمرکز کاذب، روان پریشی، افکار خودکشی، تحریکپذیری، اضطراب، نابودی روابط خانواده و اجتماعی، کاهش موقت اضطراب و تخریب ساختار مغز و روان شود.
برخلاف تصور برخی افراد، شیشه اعتیادآور است و وابستگی روانی و جسمی نامحسوس ایجاد میکند. افرادی که شیشه مصرف میکنند، به تدریج درگیر افسردگی، بیقراری، توهم، پرخاشگری و اختلالات عمیق روانی میشوند که بدون درمان اصولی ممکن است منجر به فروپاشی شخصیت، بزهکاری یا حتی خودکشی گردد.
دیدگاه کنگره۶۰ با تکیه بر سالها تجربه علمی و عملی، بر این باور است که شیشه نیز مانند سایر مواد مخدر کاملا قابل درمان است؛ اما باید درمان به روش تدریجی، همراه با آموزش جهانبینی و بازسازی ساختار فکری و روانی فرد انجام گیرد.
روش درمان شیشه در کنگره۶۰ با روش DST (درمان تدریجی با داروی OT) انجام میشود. تعداد زیادی از راهنمایان و مسافران کنگره۶۰ کسانی هستند که سابقه مصرف سنگین شیشه داشتهاند و با روش درمانی کنگره۶۰ توانستهاند به رهایی کامل، تعادل روانی و رشد معنوی برسند. کنگره۶۰ ثابت کرده است که رهایی از شیشه با داروهای روانگردان یا ترک ناگهانی نیست، بلکه با درمان تدریجی، آموزش و بازسازی درونی انجام میگیرد.
همسفر طیبه:
مخدرهایی همانند شیشه در سال۱۸۸۷ در آلمان طی تحقیقاتی بر روی افسردگی پیش فعالی برای چاقی مزمن به صورت مصنوعی ساخته شد. در طول جنگ جهانی دوم برای رفع خستگی، بیداری و هوشیاری سربازان برای طولانی مدت استفاده کردند و در ادامه آنها قادر به ترک مواد نبودند.
افرادی که مصرف شیشه دارند دچار افسردگی و اضطراب شدید پس از مصرف خود میشوند که امروزه متاسفانه در اثر عدم آگاهی به عنوان داروهای ضد لاغری استفاده میشود که در آینده در اثر مصرف این قرصها دچار اعتیاد میشوند.
اعتیاد به شیشه بسیار سریع اتفاق میافتد. متآفتامین در مصارف اولیه در دوزهای کم با تحریک گیرندههای مغز باعث افزایش انرژی در تمرکز سر خوشی، باعث کاهش اشتها و بیخوابی در فرد میشود؛ اما در دوزهای بالا میتواند عوارض خطرناکی همانند: تشنج، خونریزی مغزی و روان پریشی ایجاد شود.
نام دیگر شیشه همان کریستال است. با مصرف شیشه دوپامین زیادی در بدن ایجاد میشود که سیستم عصبی بدن (مغز و نخاع) را تحت تاثیر قرار میدهد و خداوند را شاکر هستم که در کنگره۶۰ با روش درمان آسان DST انواع مواد مخدر درمان میشوند.
رابط خبری: همسفر آرزو رهجوی راهنما همسفر بهناز (لژیون چهاردهم)
ارسال: همسفر آتنا رهجوی راهنما همسفر ناهید (لژیون دهم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی بنیان مشهد
- تعداد بازدید از این مطلب :
49