English Version
This Site Is Available In English

شیشه هم درمان‌پذیر است

شیشه هم درمان‌پذیر است

دوازدهمین جلسه از دوره شانزدهم کارگاه‌های آموزشی خصوصی همسفران کنگره۶۰ نمایندگی بنیان مشهد به استادی راهنما تازه‌واردین همسفر راضیه نگهبانی همسفر زهره و دبیری همسفر هما با دستور جلسه «تخریب‌های شیشه و مخدرهای جدید و درمان آن با متد DST » روز دوشنبه 23 تیرماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۶:۰۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

دستور جلسه این هفته «شیشه و مخدرهای جدید و درمان آن با روش DST» است. طبق صحبت‌های آقای مهندس در روز چهارشنبه، شیشه زمانی برای ما بسیار مهم و مسئله‌ساز بود؛ اما امروز با علم کنگره۶۰ و روش درمانی DST و داروی OT درمان آن در کنگره۶۰ بسیار ساده شده است.

اگر فردی که مصرف‌کننده شیشه است، بتواند چهار یا پنج روز اول را که آقای مهندس از آن به‌عنوان «سیم‌کشی بدن» یاد می‌کنند تحمل کند، ادامه‌ مسیر برایش بسیار ساده‌تر خواهد بود و می‌تواند به‌راحتی به درمان و رهایی برسد.

در مورد شیشه، ما با یک نوع ماده مخدر سروکار داریم؛ اما در تریاک، بیش از ۲۵ تا ۵۰ نوع آلکالوئید وجود دارد و فرد مصرف‌کننده ممکن است تا چهار یا پنج ماه زمان نیاز داشته باشد تا به تعادل برسد و حالش بهتر شود.

ما در کنگره۶۰ ثابت کرده‌ایم که مصرف‌کنندگان شیشه نیز با روش DST و داروی OT کاملاً قابل درمان هستند. در صورتی که در سطح دنیا می‌گویند شیشه اعتیاد ندارد و درمان‌پذیر هم نیست که این تفکر کاملاً اشتباه است. آن‌ها تصور می‌کنند به دلیلی که شیشه مورفین ندارد، پس اعتیادآور هم نیست و همین باور غلط باعث رواج گسترده‌ آن در بین نوجوانان و جوانان شده است.

متأسفانه مصرف شیشه به‌‌اندازه‌ای در میان قشر کم‌ سن‌ و سال شایع شده که؛ حتی در سنین پایین، همانند پایه‌ هفتم یا هشتم مدرسه نیز دیده می‌شوند. خودم شاهد صحنه‌ای بودم که هیچ‌ وقت فراموش نمی‌کنم. روزی که همسرم برای گرفتن رهایی به تهران رفته بودند من به قصد باز کردن مغازه از خانه خارج شدم تا این‌که دیدم خودرویی جلوی مغازه پارک کرده است و یک دختر کلاس هفتم با سه پسر داخل ماشین در حال کشیدن گل هستند. زمانی که دختر وارد مغازه شد از او پرسیدم چرا فریب این پسرها را خوردی و چرا صبح زود بدون خوردن حتی یک چای یا آب مواد مصرف کردی؟ او در حالی‌ که حالش بسیار بد بود؛ گفت: پول شیر و کیک نداشتم، این پسرها برای من شیر و کیک مدرسه می‌خرند من نیز با آن‌ها همراه می‌شوم، متاسفانه؛ حتی اجازه خرید چیز دیگری غیر از یک شیر کاکائو و یک کیک را نیز نداشت، این صحنه واقعاً تکان‌ دهنده بود و برای من تلنگر بزرگی شد.

کنگره۶۰ مکانی است که هر مصرف‌کننده‌ای با هر نوع ماده مخدر قابل درمان است؛ حتی در قسمت تازه‌واردین همسفرها، با عزیزان بسیاری برخورد داشته‌ام که مسافرشان مصرف‌کننده شیشه بوده و از این موضوع بسیار رنج می‌بردند؛ زیرا مصرف شیشه باعث افزایش شدید دوپامین در بدن می‌شود و فرد دچار توهم و بدبینی شدید می‌گردد.

اگر متأهل باشد، به همسرش شک می‌کند و مدام گمان می‌برد که به او خیانت می‌شود. اگر مجرد باشد، پدر و مادر یا نزدیکانش را دشمنان سرسخت خود تصور می‌کند. رفتارهایی که از چنین افرادی سر می‌زند، گاهی آن‌قدر خطرناک است که باورش برای دیگران سخت است.

قبلاً رهجویی داشته‌ام که اتفاقات بسیار وحشتناکی را تعریف می‌کرد؛ به‌ صورتی که اگر کسی تجربه‌ی زندگی با یک مصرف‌کننده شیشه را نداشته باشد، تصور می‌کند این حرف‌ها اغراق‌آمیز یا غیر واقعی است؛ اما واقعیت این است که زندگی در کنار چنین فردی نه امنیت و نه آرامش دارد و این مسئله بسیار جدی است.

اکنون من راضیه، با آرامش روی این صندلی می‌نشینم، در جلسات شرکت می‌کنم، صحبت‌های استاد را می‌شنوم و از مشارکت‌ها بهره‌مند می‌شوم؛ اما سوالی که در این‌جا پیش می‌آید این است که من چه برداشتی از این دستور جلسات دارم؟ آیا نباید این جلسات برای من تلنگر باشد؟ این آمدن‌ و رفتن‌ها، جلسات عمومی و لژیون‌ها، همه ما را در برابر یک دو راهی انتخاب قرار می‌دهند و می‌توانم در ادامه بی‌تفاوت باشم، فقط بیایم، بنشینم، گوش کنم و بروم یا می‌توانم با خودم بگویم، اکنون که من این‌جا هستم و روی این صندلی نشسته‌ام، همه‌ چیز از قبل فراهم شده، فردی که پیش از من در لژیون سردار عضو بوده زحمت کشیده است و با کمک مالی که انجام داده این فضا ایجاد شده است.

به خاطر دارم در سال‌های اولیه افتتاح این شعبه، فقط دو همسفر در لژیون سردار عضو بودند، یکی از همین شعبه و دیگری از شعبه شفا؛ مابقی اعضا، آقا بودند؛ اما امروز خدا را شکر می‌کنم که تعداد شعبات افزایش یافته و همسفران زیادی نیز به جمع لژیون سردار پیوسته‌اند. تمام این‌ موارد حاصل خدمت اعضای لژیون سردار است؛ زمین‌هایی که خریداری شد و شعبات جدید ساخته شد، امکانات فراهم شد تا ما بتوانیم با آرامش در جلسات بنشینیم، آموزش بگیریم و به حال خوش برسیم.

اکنون که من و مسافرم به حال خوب رسیده‌ایم، آیا نباید بهای آن را پرداخت کنیم؟ در همین شهری که زندگی می‌کنیم در همین چند قدمی، پر از مصرف‌کننده‌هایی است که روزی پشت در کنگره۶۰ خواهند آمد. خصوصاً اکنون که شیشه بین جوان‌ها مد شده است و هیچ بعید نیست روزی پسر یا داماد من پشت در کنگره۶۰ منتظر ورود باشد.

نباید تصور کنیم که مسافر من درمان شد، پس کار من تمام شده است. فرزندان ما هنوز کوچک‌ هستند، چه بسا در آینده دچار اعتیاد شوند یا با افراد مصرف‌کننده ازدواج کنند. پس من باید در مسیر احیای نفس دیگران نقش داشته باشم.

اگر راهنما نیستم، حداقل می‌توانم در لژیون سردار عضو شوم یا حداقل می‌توانم با اجرای قانون یازدهم در ساخت سقف‌هایی برای عزیزانی که امروز پشت در مانده‌اند، شریک باشم.

معارفه راهنمای تغذیه سالم همسفر راحله

مرزبانان کشیک: همسفر پروانه و مسافر عباس
تایپیست: همسفر زهره رهجوی راهنما همسفر محبوبه (لژیون هشتم)
عکاس: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر فرشته (لژیون چهارم)
ویرایش و ارسال: همسفر آتنا رهجوی راهنما همسفر ناهید (لژیون دهم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی بنیان مشهد

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .