ماده اصلی شیشه، آمفتامین است که یک ماده مخدر، محرک و مخرب است؛ بنابراین میتواند در کوتاهترین زمان، مصرفکننده را به عمیقترین نقطه تاریکیها فرو ببرد. در باب دستور جلسه "شیشه و مخدرهای جدید" گفتوگویی با همسفر سمانه رهجوی لژیون چهارم شادآباد داریم.
همسفر سمانه به همراه مسافر خود با آخرین آنتیایکس مصرفی مسافر شیشه و قرص B2 وارد کنگره۶۰ شدند. به مدت ۱۴ ماه به روش DST و با داروی OT به راهنمایی مسافر سعید و همسفر اکرم سفر کردند و در حال حاضر ۲ سال و ۶ ماه است که با دستان پرتوان آقای مهندس آزاد و رها هستند. رشته ورزشی مسافر والیبال و همسفر در کنگره۶۰ ایروبیک است. همسفر سمانه هماکنون یکی از اعضای لژیون سردار است.
اکنون توجه شما را به جزئیات این گفتوگو جلب میکنم.
مصرف شیشه در مسافر شما چه تخریبهایی ایجاد کرده بود؟ و از نظر شما مهمترین تخریب یک مصرفکننده چیست؟
مسافر من خیلی خودش را درگیر درستکردن و تعمیر وسایل میکرد و برای این کار ساعتها زمان صرف میکرد و همچنین خیلی لاغر شده بود.
از نظر من مهمترین تخریب، تخریبی است که روی مغز اتفاق میافتد و بهدلیل اینکه بدن همه دستوراتش را از مغز میگیرد، نابودی آن بهمعنای نابودی کل سیستم بدن است.
دلیل اینکه آقای مهندس میفرمایند: مصرفکنندگان شیشه، مصرفکنندگان شاخدار هستند چیست؟
چون مصرف شیشه باعث درگیری زیاد مغز و فکر یک مصرفکننده میشود و به مرور، سلولهای مغز را نابود میکند؛ بنابراین او میتواند دست به هرکاری بزند.
بهنظر شما رمز موفقیت کنگره۶۰ در درمان شیشه و مخدرهای جدید چیست؟ و شما چگونه به روش درمان DST در کنگره۶۰ ایمان آوردید؟
شربت اوتی ۲۵ نوع آلکالویید دارد که میتواند سیستم شبهافیونی بدن را بازسازی کند؛ شیشه نیز یک نوع آمفتامین دارد و شخص مصرفکننده هر ۲۱ روز پلههایش را کاهش میدهد تا کمکم این بازسازی اتفاق میافتد و به تعادل میرسد.
آیا شما قبل از کنگره۶۰ تجربهای از روشهای دیگر درمان نیز داشتهاید؟
بله؛ مسافرم به کلینیک میرفت و آنجا شربت متادون به او میدادند و تا مدتی شیشه و متادون را با یکدیگر همزمان مصرف میکرد تا پس از مدتی گفتند که قرص B2 برای ترک شیشه است و از آن به بعد، مصرف قرص B2 را شروع کرد. زمانیکه وارد کنگره۶۰ شدیم، مسافرم با مصرف شیشه و قرص B2 وارد پروسه درمان شد.
توصیه شما به همسفری که آموزشها را جدی نمیگیرد و میگوید که من مصرفکننده نیستم پس نیازی به آموزش ندارم چیست؟
شخصی که در کنار یک مصرفکننده زندگی میکند، در تخریبهای مسافر شریک میشود و ناخودآگاه در تصمیمگیریها و شرایط زندگی او تاثیر میگذارد و کمکم روش زندگی را گم میکند که با آموزشهای کنگره۶۰ میتواند سبک زندگی درست را یاد بگیرد.

از دیدگاه شما آیا کنگره۶۰ فقط جایی برای درمان اعتیاد است؟
خیر؛ جایی برای درمان زندگی است و ما در اینجا یاد میگیریم که چگونه زندگی کنیم و از بروز خیلی مشکلات روزمره که میتواند عواقب بدی داشته باشد جلوگیری کنیم.
نظر شما راجعبه این جمله چیست؟
"دستهایی که کمک میکنند، مقدستر از لبهایی هستند که دعا میکنند."
دعا کردن برای دیگران خوب است ولی اگر ما بتوانیم کاری را برای دیگران انجام دهیم و با حرکت درست، گرهای از مشکل دیگران باز کنیم، ارزشمندتر است؛ ما در کنگره۶۰ با عضویت در لژیون سردار میتوانیم به خود و دیگران کمک کنیم.
همسفر سمانه، از اینکه دعوت ما را پذیرفتید و تجربیات خود را با ما به اشتراک گذاشتید از شما سپاسگزارم.
از توجه شما دوستان عزیز ممنونم.
طراح سوال: همسفر سمیرا رهجوی راهنما همسفر اکرم (لژیون چهارم) و همسفر زهره رهجوی راهنما همسفر فریده (لژیون پانزدهم)
تنظیم: همسفر سمیرا رهجوی راهنما همسفر اکرم (لژیون چهارم)
رابط خبری: همسفر لیلا رهجوی راهنما همسفر اکرم (لژیون چهارم)
عکاس: همسفر فائزه رهجوی راهنما همسفر فتانه (لژیون چهاردهم)
ویرایش: همسفر سمانه رهجوی راهنما همسفر الهام (لژیون بیستوپنجم) دبیر اول سایت
ارسال: همسفر مبینا رهجوی راهنما همسفر فریده (لژیون پانزدهم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی شادآباد
- تعداد بازدید از این مطلب :
118