English Version
This Site Is Available In English

شیشه یک ماده صنعتی و با تخریب بالا است

شیشه یک ماده صنعتی و با تخریب بالا است

هشتمین جلسه از دوره دوازدهم کارگاه‌های آموزشی خصوصی همسفران کنگره۶۰ نمایندگی صادق قم با استادی همسفر سکینه، نگهبانی همسفر سپیده و دبیری همسفر معصومه با دستورجلسه «تخریبها‌ی شیشه و مخدرهای جدید و درمان آن با متد DST» روز‌‌‌ یکشنبه ۲۲ تیر ماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۷:۰۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

خداوند را شاکر و سپاسگزارم که به من هم اذن خدمت داده شد تا برای اولین‌بار در این جایگاه قرار بگیرم و آموزش ببینم. از آقای مهندس تشکر می‌کنم که با آموزش‌هایی که به من دادند مسیر جدیدی در زندگی برای من روشن کردند. از ایجنت نمایندگی همسفر الهام و مرزبانان تشکر و قدردانی می‌کنم. همچنین از راهنمای خوبم تشکر می‌کنم که هر چه دارم مدیون آموزش‌های ایشان هستم و امیدوارم نور این خدمت به زندگی‌شان بتابد.

آقای مهندس سال‌ها قبل حدس زده بودند و حتی بیان کردند که سونامی شیشه در راه است. به نظرم به همین علت است که، ماده‌مخدر شیشه را در دستور جلسات کنگره۶۰  قرار داده‌اند. زیرا علاوه بر آقایان، متاسفانه خانم‌ها را هم درگیر کرده و موجب تخریب‌های زیادی در آن‌ها شده است. اکثریت مردم تصور می‌کنند که مسئله اعتیاد یک بیماری مزمن و پیش‌رونده است؛ اما آقای مهندس با متد DST ثابت کردند که، نه تنها پیش‌رونده نیست بلکه، کسانی هم که برای درمان به کنگره۶۰ آمدند همه به درمان کامل رسیدند. شیشه به جنگ جهانی دوم برمی‌گردد که، کشورها آن را در بین سربازانشان رواج دادند برای این‌که چندین روز بیدار باشند و به افسردگی که داشتند غلبه کنند. بعدها و به مرور زمان متوجه عوارض خطرناک این ماده شدند و به تدریج این ماده را کم کردند اما گروه‌های مافیایی، سوداگران و تولیدکنندگان موادمخدر آن را در برنامه‌های کاری خودشان قرار دادند و در بین جوامع و کشورها رواج دادند.

از نظر جناب مهندس شیشه نه محرک است و نه مخدر، بلکه مخرب است. چطور می‌گوییم مخرب؟ شما یک ترقه را، یک ماده منفجره می‌شناسید ولی در مورد بمب اتم یا بمب‌های سنگرشکن شما دیگر نمی‌توانید بگویید فقط منفجره بلکه، می‌گویید تخریب کننده است که تخریبش هم بسیار زیاد است. آن مصرف کنندگانی که تریاک یا موادی از خانواده تریاک مصرف می‌کنند هیچ شباهتی به  مصرف‌کنندگان شیشه ندارند چون، شیشه  یک ماده صنعتی و با تخریب زیادتر است  و باعث می‌شود دوپامین در مغز خیلی بالا رفته و با بالا رفتن میزان دوپامین در مغز  انرژی زیادی یک مرتبه در بدن فرد آزاد شود.

این میزان از انرژی آزاد شده در انسان باعث می‌شود که، آن فرد دچار اسکیزوفرنی و توهم شود و حتی ایمنی فرد تضعیف شده و درگیر بیماری‌های جسمی، روحی و روانی و همچنین ضایعات پوستی  می‌شود. مهم‌ترین ویژگی افرادی که شیشه مصرف می‌کنند توهم، بدبینی، شک و سوظن حتی به نزدیک‌ترین افراد خانواده‌شان می‌باشد و این شک و تردید باعث می‌شود که دست به جنایت‌های بزرگی بزنند. حتی ممکن است در خیابان فکر کنند که افرادی در تعقیب آن‌ها هستند و با آن‌ها دشمنی دارند و دست به کارهای خطرناکی بزنند. حتی ممکن است فکر کنند که، سازمان‌های امنیتی دنیا به دنبال این‌ها هستند یا احساس کنند که در خانه‌شان  دوربین کار گذاشته شده است. من حتی جایی خواندم یک مصرف‌کننده شیشه که فکر می‌کرد گروه های امنیتی داخل چشمش دوربین گذاشته‌اند و این چشم واقعی نیست، با دست خودش چشمش را در آورده بود.

آقای مهندس در مورد روش درمان شیشه می‌فرمایند که سه راه بیشتر وجود ندارد، یا باید آن‌ها را در تیمارستان بستری کنند، یا به کمپ بسپارند و یا این‌که خودشان به کنگره۶۰ بیایند تا با آموزش جهان‌بینی، علم و آگاهی درمان شوند تا دیگر تاریکی‌ها در آن‌ها نفوذ نکند. بیش از ۳۰ درصد از مصرف‌کنندگانی که به کنگره می‌آيند  مصرف شیشه دارند و به درمان می‌رسند و این نشان از درمان شیشه در کنگره۶۰ دارد. کسانی که مصرف شیشه و مواد صنعتی دارند، قبول ندارند که معتاد هستند زیرا، تصور می‌کنند چون شیشه مورفین ندارد و این امر تمام جهان را دچار گمراهی کرده است. اما در کنگره۶۰ تمام موادی که انسان را از حالت طبیعی خارج کند موادمخدر می‌نامند، که می‌تواند  سیستم‌های داخلی و مخدرهای طبیعی بدن را دچار اختلال کند. در انتهای صحبتم باید بگویم که، به عقیده کنگره۶۰ هر نوع اعتیادی قابل درمان است و تنها دارویی که جوابگوی اعتیاد به شیشه  است، داروی شفا بخشOT می‌باشد. ممنون از شما که به صحبت‌های من توجه کردید.

تقدیر دبیر دوم همسفر معصومه از دبیر اول همسفر مریم 

رهایی ۴۰ سی‌دی همسفر اکرم رهجوی راهنما همسفر منصوره
رهایی ۳۰ سی‌دی همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر منصوره

رهایی جونز مسافر ندا رهجوی راهنما همسفر لیلا (لژیون‌یکم)

مرزبانان کشیک: همسفر ندا و مسافر مهدی
تایپیست: همسفر زهره، رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون‌پنجم)
عکاس: همسفر سهیلا، رهجوی راهنما همسفر لیلا (لژیون‌دوم)
ویرایش: همسفر مهناز رهجوی راهنما همسفر لیلا (لژیون‌دوم)
ارسال: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر منصوره (لژیون‌هفتم)‌
همسفران نمایندگی صادق قم

 

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .