English Version
This Site Is Available In English

شیشه تاثیر بسیاری زیادی بر مغز انسان دارد

شیشه تاثیر بسیاری زیادی بر مغز انسان دارد

شیشه، تشکیل شده از متا آمفتامین و یک نسخه بسیار قوی و خطرناک از آن محسوب می‌شود. این ماده برای اولین بار در سال ۱۸۸۷ در آلمان طی تحقیقاتی بر روی مبتلایان به افسردگی، بیش فعالی و چاقی مزمن به صورت مصنوعی ساخته شد، جالب است بدانید در طول جنگ جهانی دوم از این ماده برای بیداری و هوشیاری و نیز رفع خستگی سربازان استفاده می‌شد این ماده مخدر بسیار اعتیادآور است و معمولاً دود یا تزریق می‌شود.

شیشه تاثیر بسیار قوی‌تری بر مغز انسان نسبت به سایر موادمخدر دارد. امروزه قرص‌های فراوانی با عنوان داروی لاغری و کاهش وزن که حاوی این ماده اعتیادآور هستند به راحتی به فروش می‌رسند. در اکثر موارد مصرف‌کننده از  وجود مخدر شیشه در این قرص‌ها اطلاعی ندارد و متاسفانه معتاد می‌شود.


متا آمفتامین با ورود به سیستم عصبی مرکزی باعث آزاد شدن ناگهانی انتقال دهنده عصبی دوپامین در مغز می‌شود که باعث تحریک سلول‌های مغزی و افزایش حالت تهاجمی و افزایش انرژی جسمی می‌گردد و بعد از تمام شدن این اثرات، علایم بدخلقی، افسردگی و علائم اختلال حرکتی مانند پارکینسون در فرد ظاهر می‌شود همچنین افت حافظه، پرخاشگری، رفتارهای جنون‌آمیز و توهم از دیگر علایم مصرف شیشه می‌باشند.


مصرف موادمخدر شیشه به دلیل ترشح هورمون دوپامین در مغز و احساس لذت فوری، شدید و طولانی در بین نوجوانان و جوانان شیوع زیادی یافته است. مصرف شیشه بیشتر در پارتی‌ها و مهمانی‌های شبانه است و بسیاری از افراد شب کار هم برای مقابله با خواب آلودگی از این ماده مخدر استفاده می‌کنند. با مصرف شیشه تقریباً یک دوز خالص از مواد محرک به طور آنی وارد مغز می‌گردد و این مواد محرک احساس نشاط بسیاری به فرد می‌دهد.

تنها ارگانی که می‌تواند برای همیشه پرونده اعتیاد به هر گونه موادمخدر؛ حتی شیشه را بسته نگه دارد کنگره۶۰ می‌باشد. در کنگره۶۰ به کمک روش DST و راهنمایان گران‌قدر و شربت OT درمان به صورت قطعی و برای همیشه اتفاق می‌افتد. روش DST که از کشفیات آقای مهندس دژاکام می‌باشد توانست با کمک شربت OT سیستم‌های بدن فرد مصرف‌کننده را که از تعادل خارج شده بودند به چرخه حیات برگرداند و این افتخار را به نام خود ثبت نماید. در پایان امیدوارم تمام مصرف‌کنندگان این ماده مخرب روزی با کنگره۶۰ آشنا شوند و هیچ خانواده‌ای به دلیل داشتن این گونه افراد احساس ناامنی نکند.

نویسنده: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر آمنه (لژیون دوم)
عکاس خبری: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون چهارم)
ویراستاری و ارسال: همسفر گلناز رهجوی راهنما همسفر آمنه (لژیون دوم)
همسفران نمایندگی کاشمر

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .