به نام قدرت مطلق الله
میتوان گفت امروزه در جهان، اعتیاد بدترین بیماری میباشد و بزرگترین پزشکان در درمان آن ناتوان و عاجز هستند، راه های ترک اعتیاد فراوان است اما قطعی و دائمی نیستند. اکنون اعضای کنگره ۶۰ میدانند که تنها یک راه برای درمانِ اعتیاد به انواع مواد مخدر وجود دارد که این مهم نیز تنها بهوسیلهی استفاده از روش DST با داروی OT امکان پذیر میباشد. یکی از خطرناکترین مواد مخدر که امروزه مصرف آن بسیار شایع میباشد شیشه یا کریستال است.
این ماده شبیه خورده شیشه یا تکههای کوچک یخ میباشد که بهوسیله زرورق و پایپ که شبیه یک چوپوق اما بهصورت شیشهای است مورداستفاده قرار میگیرد. تخریبهای شیشه بسیار سنگین و وحشتناک است بهطوری که تخریب شخص در اثر مصرف یک ماه شیشه برابر با مصرف 10 سال مصرف هروئین برای آن شخص است. بنیان کنگره 60 شیشه را نه بهعنوان یک ماده مخدر بلکه بهعنوان یک ماده مخرب یاد نمودهاند و مصرفکنندگان آن را دیوانگان شاخدار تلقی کردهاند.
زیرا افراد با مصرف شیشه دست به انجام کارهای بسیار خطیری زده و برای خود و اطرافیان مشکلات فراوانی ایجاد میکنند. تخریبهای وحشتناک اعتیاد بزرگترین گوهر انسان که فرمان عقل و قدرت اختیارش است را از انسان میگیرد و افراد درگیر انواع و اقسام ضد ارزشها شده و در تاریکی فرو میرود که بسیار سخت و عذابآور است. با این اوصاف مصرفکنندگان شیشه بهسرعت مراحل فرورفتن به اعماق ظلمات را طی میکنند چرا که شیشه واقعاً فرماندهی انسان را به دست میگیرد.
مصرفکنندگان این ماده از خود بیخود میشوند. مهمترین ترکیب این ماده مخدر آمفتامین است، سابقه تولید و مصرف آمفتامین به قبل از جنگ جهانی دوم میرسد در زمان جنگ جهانی دوم بهعنوان یک داروی مؤثر برای رفع افسردگی سربازان و همچنین برای بیدار نگهداشتن آنها و بالا نگهداشتن سطح انرژی آنها استفاده میشد، فردی که شیشه مصرف میکند (دوپامین) مغز او چندین برابر افزایش مییابد بنابراین بهمرورزمان تولید دوپامین در مغز او متوقف میشود و شخص مدام باید به مصرف شیشه بپردازد تا آن خلل را جبران نماید.
یکی دیگر از مواد شبه افیونی بدن که در اثر مصرف شیشه آسیب میبیند و تولید آن مختل میشود (سروتوئین) است که مستقیماً در خلقوخوی شخص اثر دارد بهاینترتیب سیستم ایکس از تعادل خارج میشود و شخص بدون مصرف شیشه توان ادامه دادن به زندگی را ندارد. فرد بهوسیله مصرف شیشه دوپامین بسیار زیادی را در مغز آزاد میکند و انرژیهای ذخیرهشده و نهفته در جسم او که باید طی چندین سال در بدن بهآرامی ترشح شود به یکباره آزاد میگردد.
بدین گونه فرد احساس شادی و انرژی کاذب بسیار زیادی را به دست میآورد اما بهمحض اتمام اثر آن در بدن فرد احساس خستگی و رکود مفرط میکند. مصرف شیشه عوارض آشکار و پنهان برای فرد دارد که عوارض آشکار آن عبارت است از اختلال شدید در عملکرد دریچه پروستات، آسیب شدید کبدی، کوچک شدن بیضهها، بوی بد ادرار، تضعیف قوای جنسی، عدم کنترل آب دهان، خرد شدن دندانها، ترک خوردن پوست و نوک انگشتان.
جوشهای چرکین خونی، تپش شدید قلب، تار شدن شعاع دید، گشادی مردمک چشم، به خواب رفتن عضلات بدن، لرزش شدید دست، سرگیجههای شدید و غیره ، همچنین از عوارض پنهان آن میتوان به افسردگی، ناامیدی، کند ذهنی، فراموشکاری، توهمزایی، حس تندخویی مانند زودرنج بودن، شنیدن صداهایی نامعلوم، دیدن چیزهایی غیرقابلباور برای اطرافیان، پرحرفی، وسواس شدید، شکاک بودن، بدبین بودن و احساس اینکه همیشه یک نفر در حال تعقیب کردن اوست و غیره میتوان اشاره نمود.
در گذشته این باور غلط رواج پیدا کرد که شیشه یک ماده محرک است و مورفین ندارد در نتیجه اعتیادآور نیست اما از دیدگاه کنگره ۶۰ هر مادهای که مصرف آن انسان را از حالت طبیعی خارج کند آنتی ایکس یا ماده مخدر محسوب میگردد، همچنین باور غلطی امروزه در میان جوامع پزشکی وجود دارد که شیشه درمان ندارد اما باید گفت هماکنون مصرفکنندگان شیشهی بسیاری در کنگره ۶۰ به درمان قطعی رسیدهاند و لازم به ذکر است تنها دارویی که میتواند اعتیاد به شیشه را بهطور کامل درمان کند داروی OT یا شربت تریاک میباشد درمان شیشه با روش DST و داروی OT در کنگره ۶۰ اثبات و حلشده است.
با احترام: مسافر میثم
_منابع مورد استفاده در تهیه این مقاله:
_کتاب چهارده مقاله ـ جزوه راهنما و راهنمایی
_سایت کنگره 60 و مقالات آن ـ تجربیات شخصی خود
تایپ: مسافر صالح لژیون چهارم
عکس: مسافر بهنام لژیون دوم
ارسال مطلب: دستیار مرزبان خبری، مسافر حجت لژیون سوم
گروه خدمتگزاران سایت نمایندگی گیلان
- تعداد بازدید از این مطلب :
171