English Version
This Site Is Available In English

مشارکت مکتوب مسافر کاظم

مشارکت مکتوب مسافر کاظم

"بنام قدرت مطلق الله"

سلام دوستان کاظم هستم یک مسافر؛ من سال‌ها مصرف‌کننده تریاک، شیره و شیشه بودم، اوایل مصرف فقط تریاک و شیره را به صورت تفننی استفاده می‌کردم، پس از گذشت مدتی توسط یکی از دوستانم که ادعا می‌کرد شیشه ماده مخدر محسوب نمی‌شود و اعتیاد ندارد به مصرف آن روی آوردم، با مصرف شیشه رفته‌رفته خلق و خوی من تغییر کرد، گاهی برای خانواده کف‌بینی می‌کردم و گاهی در پی یک اختراع جدید شب‌ها تا صبح با سرهم کردن وسایل مختلف سرگرم و مشغول بودم، هنگام خماری با همسرم دعوا داشتم، اکثر اوقات مشاجره با کتک‌کاری به پایان می‌رسید و به بهانه اینکه همسرم اشتباه کرده شبها به خانه نمی‌آمدم تا بتوانم موادم را به راحتی مصرف کنم.

آنچنان از خود بی‌خود شده بودم که چندین‌ بار شیشه را با قهوه یا ماءالشعیر مخلوط کرده و به همسرم خوراندم تا شاید بتوانم او را هم معتاد کنم آن زمان به تخریب‌های آن فکر نمی‌کردم.

در محیط کار، بسیاری از مشتریانم را از دست دادم. با فروش ضایعاتی‌ که به سختی پیدا می‌کردم هزینه موادم را تهیه می‌کردم. روزی را یادم می‌آید که برای خرید یک آبمیوه ۱۵۰۰ تومانی برای پسرم، هیچ پولی در بساط نداشتم؛ با ادامه مصرف و تخریب‌های زیادی که به جسم و روانم وارد شده بود به درخواست همسرم و معرفی کنگره ۶۰ توسط یکی از دوستانم، شروع به درمان کردم، با جهان‌بینی و دانشی که در کنگره به من داده شد فهمیدم که در زندگی نواقص زیادی دارم که باید آنها را برطرف کنم.

شیشه انسان را وقیح می‌کند طوری که شخص مجموعه رذائل را با خود حمل می‌کند اکنون ۲ سال از رهایی من می‌گذرد؛ در کنار درمان مواد مخدر به درمان سیگار نیز در کنگره پرداختم.

از خداوند، آقای مهندس، خانواده محترمشان و راهنمایان بزرگوارم سپاسگزارم و حال خوش امروزم را مدیون این عزیزان هستم.

تهیه و تنطیم: گروه سایت نمایندگی حسنانی

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .