با اینکه مسافر بنده مصرفکننده شیشه نبودند؛ اما همواره درباره شیشه و مخدرهای جدید که باعث آسیبهای فراوان در صور آشکار و صور پنهان افراد میشدند مطالعه میکردم و کنجکاو بودم بدانم چه موادی ترکیب میشود که میتواند بر سیستم ایکس افراد تاثیر بگذارد و تخریب فراوانی را ایجاد کند. شیشه مخدری است که از دو ماده ِلئو - مت آمفتامین و دکسترو - مت آمفتامین است این ماده محرک در سال ۱۹۸۶ در آلمان اختراع شد و برای لاغری و کنترل خواب استفاده میشد.
تخریبهای شیشه برای یک مصرفکننده این است که شخص دچار ظن بد میشود، مانند شخصی که اگر درب منزل را به صورت ناخودآگاه محکمتر از حد معمول ببندد، احساس میکند این مسئله عمدی بوده و منظوری داشته است؛ یعنی به هر طریقی بسیاری از مسائل عادی و نرمال را با ظن بد برداشت میکند و این تنها یک مورد از مشکلات تخریب شیشه و مخدرهای جدید است.
مصرف درازمدت مت آمفتامین باعث بروز بیماریهای بسیاری میشود، مانند بیماریهای دهان که در این بیماری دندانها فاسد شده و از بین میروند، انقباض سرخرگها و سیاهرگها، فشار خون بالا، افزایش دمای بدن، اختلالات قلبی، روان پریشی و توهم از عوارض شیشه می باشد. آقای مهندس در سال ۸۶ فرمودند که سونامی شیشه در راه است و دلیل آن این بود که مصرف شیشه به اوج خود رسیده بود؛ شیشه علاوه بر اینکه یک محرک بسیار قوی و خطرناک است و میزان دوپامین مغز را یازده برابر بیشتر از حد معمول افزایش میدهد؛ اثر جنایتی فوقالعاده وحشتناکی دارد و در گوشه و کنار دیدیم و شنیدیم که یک فرد شیشهای چه جنایتهایی نسبت به همسر و فرزندان خود مرتکب میشود؛ در مصرف شیشه مهمترین اتفاقی که میافتد به خطر افتادن عملکرد چاکراها و معکوس عملکرد آنها است، مانند خواب را به بیداری تغییر میدهد، میل به غذا کم میشود؛ زیرا گیرندهها عمل نمیکنند و در مجموع آبادیها به خرابیها تبدیل میشود.
شيشه نيز مصداق همان حشيش است؛ اما به شكل امروزي به اصطلاح، مدرنيزم شده و شكل رسميتري را نسبت به ماده مخدرهاي گذشته به خود گرفته است. عاملان و توزيع كنندهگان موادمخدر نیز ساير مافياي اصناف و كاركنان و مصرفكنندگان آن، هيچ گاه بيكار ننشستند و همواره جهت ميل به اهداف شوم و مقاصد پليد خود، درصدد آن هستند تا مخدرهاي ديگري را در شكل و ابعاد مختلف در جامعه توزيع نمايند و هر بار نيز با تعاريف و در پس آن، باورهاي غلط و اشتباه را در حوزه عملكرد خويش، جهت اشباع نمودن افكار انسانها و ميل به اهداف خويش، اعمال مينمايند؛ یکی از راهکارهای جذب افراد به سمت شیشه این بود که فروشندگان مدعی می شدند که شیشه خماری ندارد، بله باز هم خماری های تریاک را که با نام اختلالات آشکار در کنگره می شناسیم در شیشه وجود ندارد؛ اما دچار عوارضی همچون خواب بسیار، سردردهای شدید، بیقراری، حرکتهای غیر عادی دست و سر و...می شوند؛ بسیاری از بانوان را با این ترفند که شیشه باعث تناسب اندام و کاهش وزن میگردد به سمت شیشه جذب کردند.
زمانی که صورت مسئله اعتیاد روشن شد و با تحقیقات متوجه شدند که مواد مخدر به کدام قسمت از بدن آسیب وارد میکند و سیستم شبه افیونی بدن، ناقلهای عصبی، نوروترانسیمترها، غدد درونریز و برونریز را تخریب میکند بهطورکلی تخریبها و آسیبهای مصرف شیشه شامل جسم، روان و جهانبینی است. با درایت و هوشیاری آقای مهندس خوشبختانه درمان شیشه نیز مانند سایر مخدرها با روشDST امکان پذیر شد و افراد بسیاری توانستند از دام آن رها شوند.
کنگره ۶۰ در این هفته میخواهد اعضا خود را با این ماده مخدر آشنا کند تا کسانی که سابقه مصرف شیشه را ندارند آن را بشناسند؛ زیرا همه اشتباهات و تخریبها و ناهنجاریها بر اثر جهل و ناآگاهی و عدم اطلاعات کافی به وجود میآیند و درست در اینجا است که نقش آموزش و نقش جلسات مشخص خواهد شد در کنگره ۶۰ علم جریان دارد و پیشرفتهایی که صورت میگردد همه به دلیل جاری بودن است. امیدوارم همه افراد مصرف کننده طعم شیرین رهایی را بچشند.
نویسنده: همسفر آرزو رهجوی راهنما همسفر سکینه(لژیونپنجم)
رابط خبری: همسفر زینب رهجوی راهنما همسفر سکینه (لژیونپنجم)
ویرایش و ارسال: همسفر مبینا رهجوی راهنما همسفر الناز(لژیونهفتم) دبیر سایت
همسفران نمایندگی حافظ
- تعداد بازدید از این مطلب :
68