برای قابل درک و لمس بودن جهانبینی بايد الفبای آن را فرا بگیریم. در جزوه جهانبینی ۱ بیشتر هدف اصلی این بود که تصویر ذهنی و مدلهای شهروجودی و نفس را بشکافد؛ زیرا هر مطلب علمی مانند بنای عظیمی است که قوانین خود را دارد و با تعریف مدل انتقال آن آسانتر میشود. در جزوه جهانبینی قواعد به درستی عنوان شده و با گذشت زمان تاثیراتی را نیز گذاشته است. برای درک موضوعات و مسائل باید از ابزارهای مختلفی کمک گرفت که یکی از مهمترین ابزارها تصویرسازی است که مخاطب برای فهمیدن مطالب ابتدا به تصویر ذهنی خود مراجعه میکند و زمانی که این تصاویر در ذهن او نقش بست، میتواند از آن تصاویر شبیه سازی نیز کند، مانند نفس اماره در شهر وجودی که به انسانهای شرور تشبیه شدند.
استاد امین فرمودند: به اعتقاد من علم جهانبینی متعلق به همه انسانها است؛ اما برای کسانی که در تاریکی هستند و میخواهند از تاریکیها خارج شوند مانند یک طناب قوی عمل میکند و انسانهای دربند تاریکیها را نجات میدهد. با توجه به سخنان استاد امین که فرمودند: قدرت و ظرفیت زمانی در انسان شکل میگیرد که در قسمت جسم فرمانها به درستی صادر شوند و این فرمان زمانی صادر میشود که انسان به دانایی لازم رسیده باشد و بتواند فرماندهی جسم خود را پس بگیرد. ظرفیتهای هر انسانی با انسان دیگر متفاوت است و بستگی به میزان پتانسیل پنهانی او دارد. اگر انسان به ظرفیت لازم نرسد، دینورفین و اندروفین در جسم او به میزان کافی ترشح نمیشود.
زندگی مانند یک بازی است و بازی نیز برای خود قوانینی دارد، اگر قوانین بازی را به خوبی فرا بگیریم، دیگر برای خود و دیگران آسیبی وارد نمیکنیم. نیروهای منفی و نیروهای بازدارنده بر اساس تکامل در هر انسانی متفاوت است و نقش بازدارندگی متفاوتی را اجرا میکند. امیدوارم بتوانم آموزشهای جهانبینی را در زندگی خود کاربردی کنم و به آرامش دست پیدا کنم.
منبع: سیدی جهانبینی ۱ و ۲
نویسنده: همسفر زینب رهجوی راهنما همسفر سکینه (لژیونپنجم)
رابط خبری: همسفر زینب رهجوی راهنما همسفر سکینه (لژیونپنجم)
ارسال: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر خدیجه (لژیونچهارم)
همسفران نمایندگی حافظ
- تعداد بازدید از این مطلب :
62