English Version
This Site Is Available In English

شیشه حصاری که انسان را به زنجیر می‌کشد

شیشه حصاری که انسان را به زنجیر می‌کشد

همسفر آیلار:

شیشه یا مت‌آمفتامین با تأثیر مستقیم بر مغز، عملکرد طبیعی آن را مختل می‌کند. این ماده محرک، به‌طور موقت سطح دوپامین را افزایش می‌دهد، ماده‌ای شیمیایی که به شما احساس لذت و سرخوشی می‌دهد. اما مشکل این‌جا است که مغز انسان به چنین افزایش شدیدی عادت ندارد. مصرف شیشه در بسیاری از مواقع موجب بروز رفتارهای انتحاری از جانب مصرف‌كننده مانند: قطع رگ دست یا پرت كردن خود از ارتفاع می‌شود و به شدت دچار بهم خوردگی تعادل روانی و بدبینی می‌شود و گاهی حتی دست به جنایت نیز می‌زند. مغز انسان، درست مثل یک شهر زنده است. اگرچه ممکن است، زلزله‌ای به نام شیشه برخی ساختمان‌های آن را خراب کرده باشد، اما این شهر هنوز نفس می‌کشد، هنوز نیرو دارد، و می‌تواند خودش را بازسازی کند. جالب است بدانید که مغز توانایی شگفت‌انگیزی برای ترمیم، حتی پس از آسیب‌های جدی دارد.

همسفر فاطمه:
اولین بار که شیشه مورد استفاده قرار گرفت، قبل از جنگ جهانی دوم بود که به عنوان داروی ضد افسردگی و بالا برنده سطح انرژی برای سربازان استفاده شد؛ اما زمانی که تخریب‌های شیشه مشخص شد، تولید و مصرف آن قطع شد. شیشه، آیس یا کریستال نسل جدیدی از مواد مخدر که نسبتاً پر مصرف است و به دلیل شباهت زیادی به خرده شیشه یا تکه‌های یخ به‌ این اسامی معروف شده‌اند. فردی که برای اولین بار شیشه مصرف می‌کند، فعالیت‌ سلول‌های مغز او بالا می‌رود و شخص مصرف‌کننده تصور می‌کند حس ششم یا دانایی بسیار بالایی دارد و فکر می‌کند با مصرف این ماده چقدر انرژی کسب کرده است در حالی‌که انرژی‌های نهفته شده در بدن او است که به‌صورت یک‌دفعه و ناگهانی آزاد می‌شود.

از تخریب‌های شیشه می‌توان به پوسیدگی دندان‌ها، تعریق بسیار زیاد بدن، خشکی پوست و... اشاره کرد که این تخریب‌ها در صور آشکار است. از دیگر تخریب‌ها این است که فرد دچار ظن بد یا سوءظن می‌شود و به هر طریقی خیلی از مسائل عادی را با ظن‌بد برداشت می‌کند. شیشه تخریب‌های بسیاری به شهر وجودی و زیر ساخت‌های جسم وارد می‌کند. از دیگر تخریب‌های شیشه ایجاد توهم بسیار زیاد است تا جایی که امکان دارد شخص به اطرافیان خود صدمه بزند. حال در کنگره۶۰،برای درمان جسم، لازم است فرد مصرف‌کننده به‌مدت 10 ماه داروی OT یا اپیوم تینکجر مصرف کند و در این مدت با آموزش‌های جهان‌بینی روح و روان خود را از تخریب این مواد پاک‌سازی کند.

همسفر لیلا:
گفته می‌شود در بیرون از کنگره درمانی برای مصرف کنندگان شیشه وجود ندارد؛ ولی این در کنگره ثابت شده که درمان قطعی وجود دارد و به نظر من در کنگره بسیار راحت‌تر از سایر مواد مخدر چون تریاک و شیره است. زیرا شیشه از یک نوع ماده به‌نام آمفتامین تشکیل شده ولی در تریاک و مشتقات آن پنجاه نوع آلکالوئید وجود دارد و به راحتی در کنگره قابل درمان است و عوارض شیشه بسیار وحشتناک نسبت به سایر مواد مخدر است و در حالت خماری مصرف‌کنندگان شیشه به حرکات جنون‌آمیز توهمات شدید دچار می‌شوند و تخریب شدید در قسمت سرتونین و خلق و خو آن‌ها است و باور غلط این‌که شیشه اعتیاد ندارد در صورتی‌که اعتیاد شیشه، بسیار بیشتر از سایر مواد مخدر است و اکثرا‍ً در مهمانی‌ها و پارتی‌ها از آن استفاده می‌شود و شخص تا ساعت‌ها بیدار می‌ماند، غافل از این‌که از انرژی ذخیره شده بدن شخص استفاده می‌شود؛ چون مسافر من تخریب شیشه نداشته اطلاعات زیادی در مورد آن ندارم.

همسفر رویا:
من هم مانند خیلی از همسفران به دلیل مصرف شدید شیشه مسافرم تخریب‌ها و مشکلات فراوانی ناشی از این ماده مخدر خطرناک تجربه کرده‌ام زمانی‌که آقای مهندس سونامی مصرف شیشه را اعلام کردند مسافرم درگیر شدند با توهم‌های بسیار شدید و عوارض وحشتناک مانند: بی‌خوابی، سوءظن، بی اشتهایی ‌عکس‌العملهای بسیار خطرناک دیگر که حتی یاد‌آوری آن‌ها لرزه به وجودم می‌اندازند. با این‌که همراه با شیشه مصرف شیره هم داشتند ولی مصرف غالب شیشه بود با ورود به کنگره به دستور راهنما سه روز سقوط آزاد برای شیشه دردناک‌ترین روزها را برای‌ ما رقم زد از جمله بیهوشی مطلق ایشان و عدم هوشیاری، کم‌کم با مصرف اوتی وضعیت رو به بهبودی گذاشت و من تازه فهمیدم زندگی با شخص مصرف کننده شیشه چقدر خطرناک و سخت بوده است ولی با توجه به نا‌آگاهی و ندانستن حقیقت موضوع سال‌ها شب و روز را در کنار ایشان گذراندم بعد از ورود به کنگره متوجه شدم حتی طرز نگاه و صحبتم با مصرف‌کننده شیشه خیلی با احتیاط، دانش ‌صبر بسیار باید همراه باشد.

همسفر فاطمه:
شیشه یک نوع ماده مخدری است که به علت عدم آگاهی و اطلاعات کافی در بین جوانان و نوجوانان متأسفانه رواج بیشتری دارد، چون بر این باور هستند که شیشه چون مرفین ندارد اعتیاد هم ندارد به همین دلیل برای بیدار ماندن و خواندن برای شب امتحان از آن استفاده می‌کنند یا برای لاغری مورد استفاده قرار می‌گیرد. در جنگ جهانی دوم برای جلوگیری از افسردگی سربازان این ماده تولید شد و به عنوان دارو مورد استفاده قرار گرفت چون بر این باور بودند که باعث شادابی و انرژی سربازان را ۲چندان می‌کند، ولی طبق آموزش‌های ما در کنگره هیچ ماده مخدری انرژی تولید نمی‌کند؛ تنها انرژی‌های ذخیره شده جسم ما را فعال و در عرض چند روز می‌سوزاند، شیشه هم اوایل مصرف دوپامین ذخیره شده جسم را فعال می‌کند و از این رو هر فرد مصرف کننده اوایل احساس خوشایندی دارد که خیلی زود به اتمام می‌رسد و فرد نیاز به مصرف دوباره دارد. اعتیاد به شیشه خیلی سریع اتفاق می‌افتد و درمان آن به اعتقاد افراد بیرون از کنگره اصلاً به هیچ عنوان امکان‌پذیر نیست ولی یکی از معجزات کنگره۶۰، درمان همین مصرف‌کنندگان شیشه است که به روشDST در مدت ۱۰ الی۱۱ ماه آن‌ها را به درمان می‌رساند و آن‌ها را به آغوش خانواده خود باز می‌گرداند.

همسفر شهلا:
شیشه یک مواد مخدر بسیار خطرناک است و به قول آقای مهندس افرادی که اعتیاد به شیشه دارند، مصرف‌کنندگان شاخ‌دار هستند. و به‌ واسطه اعتیاد به شیشه تخریب‌های بسیار زیادی به خانواده و جامعه وارد می‌کنند و از لحاظ روانی تعادل ندارند. دست به کار‌های بسیار خطرناک می‌زنند که گاهی اوقات غیر قابل جبران است. اشخاصی که شیشه مصرف می‌کنند به قول خودشان مصرف شیشه فازهای مختلفی به آن‌ها  مثل؛ وسواس، توهم، شکاکی، سو ظن به افراد خانواده، گیرنده‌های شنوایی خیلی قوی، احساس ترس می‌دهد. بعضی از افرادی که شیشه مصرف می‌کنند حتی از سایه خودشان هم می‌ترسند؛ اما بعضی دیگر شهامت بسیاری پیدا می‌کنند و کارهایی انجام می‌دهند که غیر قابل تصور است. شکل ظاهری شیشه مثل خرده شیشه‌های معمولی و شکر است و از خانواده آمفیتامین‌ها به دست می‌آید. مخدرهای دیگر ریشه گیاهی دارند اما شیشه ریشه کاملاً شیمیایی دارند و در آشپزخانه‌ها تولید می‌شود و تخریب زیادی به افراد مصرف کننده وارد می‌کند.

ویرایش و ارسال: همسفر رباب رهجوی راهنما همسفر مریم(لژیون اول) دبیر سایت
نمایندگی همسفران صائب تبریزی

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .