دستور جلسه: «تخریبهای شیشه و مخدرهای جدید و درمان آنها با متد DST.»
شیشه یا آیس یا کریستال، به این دلیلکه شکل ظاهری این ماده شبیه شیشهای است که خرد شده باشد، در کشور ما به آن شیشه گفته میشود.
مهمترین ترکیبات این ماده مخدر، آمفتامین است که سابقه تولید و مصرف آن به قبل از جنگ جهانی دوم میرسد و در زمان جنگ جهانی دوم برای بالا بردن سطح انرژی سربازانی که مشغول جنگ بودند، استفاده میشد.
با گذشت زمان و مشخص شدن عوارض خطرناک این ماده افراد متوجه شدند که این ماده از خود انرژی و شادی ندارد بلکه انرژیهای ذخیره شدهی جسم را به یکباره آزاد میکند و انرژی که بایستی در طول چندین شبانه روز مصرف شود، یک شبه استفاده میشود و بعد از تمام شدن اثر آن، شخص مصرفکننده به شدت احساس رکود و خستگی میکند.
مصرفکنندگان این ماده در ابتدای دورهی مصرف، گاهی تا دو شبانه روز نمیخوابند؛ بعضی از مصرفکنندگان شیشه، پس از مصرف با توجه به تَوَهم شدید به تصور پرواز، خود را از پنجره ساختمان به پایین پرتاب کردهاند.
متأسفانه در صحبتهای عامیانه گفته میشود که شیشه چون مرفین ندارد، پس اعتیادآور نیست در حالیکه از دیدگاه کنگره 60، هر مادهای که مصرف آن انسان را از تعادل طبیعی خارج کند، مستقیماً روی سیستم ایکس اثر میگذارد و باعث تخریب آن میشود.
شیشه هم یک مادهی مخدر بسیار قوی و خطرناک است و اعتیاد آن در مقایسه با تریاک و هروئین، بسیار سنگینتر و خطرناکتر است. ولی خوشبختانه تعداد زیادی از مصرف کنندگان شیشه در کنگره 60 به درمان قطعی رسیدهاند و به اعتقاد کنگره 60 این ماده هم، مانند مخدرهای دیگر قابل درمان است و تنها دارویی که میتواند اعتیاد به شیشه را به طور کامل درمان کند، داروی OT یا شربت تریاک است.
این دستور جلسه برای اطلاع رسانی است و همهی ما باید انواع مواد مخدر و اثرات آنها را روی انسان بشناسیم.
نویسنده: همسفر فیروزه رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون هشتم)
رابط خبری: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون هشتم)
ارسال: همسفر فهیمه رهجوی راهنما همسفر مهتاب (لژیون دوم)، نگهبان سایت
همسفران نمایندگی خمین
- تعداد بازدید از این مطلب :
74