English Version
This Site Is Available In English

بالاتر از جهان‌بینی الهی پیدا نکرده‌ام

بالاتر از جهان‌بینی الهی پیدا نکرده‌ام

در ابتدای سی‌دی کلمه، آقای مهندس فرمودند: ما نمی‌توانیم دیگران را تغییر بدهیم و مثلثی را مطرح کردند که یک ضلع آن خواست، ضلع دوم آن جهان‌بینی و ضلع سوم آن فیزیولوژی است. شخص ابتدا باید خواسته تغییر کردن را داشته باشد تا زمانی‌که در فرد خواسته به‌وجود نیاید، ما قادر به تغییر آن فرد نیستیم. ما می‌توانیم از کلام‌الله در اندیشه‌های خودمان استفاده کنیم زیرا کلمات در وجود انسان حک می‌شود. تمام ادیان الهی و انبیا می‌خواستند انسان را پرورش دهند و ساختن انسان‌هایی که صفات خود را فراموش کرده‌اند کار سختی است.

برای رشد و پرورش انسان، جهان‌بینی نیاز است و من در این سال‌ها بالاتر از جهان‌بینی الهی پیدا نکرده‌ام. ما بایستی خواستن را ذره ذره تقویت کنیم. اگر می‌خواهیم غیبت نکنیم، ذره‌ذره این خواسته را در خود تقویت کنیم. برای اینکه بدانیم کلمات الهی هستند یا شیطانی، باید به کلمات رجوع کنیم؛ کلمات الهی در وجود ما حک می‌شوند؛ مانند خداوند که راستگویان را دوست دارد و کم‌فروشان و دروغگویان را دوست ندارد.

از نشانه‌های کلام الهی این است که بر دل انسان می‌نشیند. در این سی‌دی درمورد اهمیت خواب شب صحبت شد و آقای مهندس گفتند: خواب شب از اهمیت بالایی برخوردار است. تمام اجزا بدن انسان (مغز، قلب، کلیه و ...) در طول روز فعالیت سنگینی دارند و در شب نیاز به استراحت دارند؛ اگر جسم ما در طول روز تحت فشار باشد، روح نیز خسته می‌شود.

گاهی اوقات ساعت‌ها درگیر حل یک مسئله یا مشکل هستیم که نمی‌توانیم راه حلی برای آن مسئله پیدا کنیم اما پس از استراحت کوتاهی می‌توانیم به آسانی راه حل آن مشکل را پیدا کنیم. این را نیز باید بدانیم که هر جا حس خوب کار نکرد، باید از مثلث عقل، عشق و ایمان کمک بگیریم تا خداوند درهای جدیدی را به روی ما باز کند. در آخر از راهنمای خودم همسفر مرضیه کمال تشکر را دارم که اجازه دادند تا من خدمت کنم. از تمام عزیزان سایت بابت تمام زحماتی که می‌کشند، سپاسگزارم.

نویسنده: همسفر سکینه رهجوی راهنما همسفر مرضیه (لژیون بیست‌و‌هفتم)
رابط خبری: همسفر هانیه رهجوی راهنما همسفر مرضیه (لژیون بیست‌و‌هفتم)
عکاس: همسفر دیبا رهجوی راهنما همسفر فریده (لژیون پانزدهم)
ویراستاری و ثبت: همسفر مبینا رهجوی راهنما همسفر فریده (لژیون پانزدهم) دبیر سایت
همسفران نمایندگی شادآباد

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .