مقالهای به قلم مسافر محمد لژیون نوزدهم در مورد دستور جلسه: " وادی دهم و تأثیر آن روی من "
سلام دوستان محمد هستم یک مسافر .
خداوند را بهخاطر حضورم در کنگره 60 شاکر و سپاسگذارم.
از آقای مهندس و خانواده محترمشان و همچنین از راهنمای خوبم بهخاطر آموزشهایی که در اخیار من قرار دادن تشکر میکنم .
" صفت گذشته درانسان صادق نیست چون جاری است . "
آقای مهندس میفرمایند ما در ابتدا باید معنی صفت را بدانیم.
ویژگی هر چیزی را صفت آن میگویند.
من در گذشته صفات زشتی را در اثر مصرف الکل با خود حمل میکردم که باعث شده بود در تعادل نباشم . هرگاه که قطع مصرف میکردم پرخاشگر میشدم و قادر به تغییر این صفات نبودم، تا اینکه به کنگره 60 آمدم و رحمت خداوند شامل حالم گردید و به آرامی از این جهنم خارج گردیدم .
در اینجا به این باور رسیدم که کلیه صفاتی که باعث میشود انسان غرق در زشتیها و ضدارزشها گردد را میتوانم بهراحتی به روش D.S.T از خود خارج کنیم و به تعادل و آرامش نسبی برسم.
همه چیز در هستی جاری و در حال حرکت هست و برای تکامل و مسیر زندگی بایدمراحل تغییر، تبدیل، ترخیص را طی کنیم تا به جای که از آن انشعاب یافتهایم برسیم!ا
برای چه؟برای بودن، وجودداشتن، امیدبه زندگی
و حیات؛ پس ما همه چیز را در هستی تجربه میکنیم، مثلاٌ حزن، اندوه، غم، شادی، عشق، بدست آوردن، از دست دادن و در نهایت جمع اضداد.
چیزی که نگرش ما را نسبت به جهان تغییر میدهد اعتقاد به جهانهای پس از مرگ و ارتباط بین آنها است که نقش مهمی در نوع زندگی کردن ما دارد و هستی و نیستی بدون اینها هیچ معنایی پیدا نمیکند.
این نگرش بر اساس سه مؤلفه : نور، صوت و حس میباشد، در انسان جایگاه نور دیدن، جایگاه صوت شنیدن و جایگاه حس قلب یا دل می باشد و همه ی اینها ارتباط مستقیم با صفت گذشته و تغییر در انسان دارد .
انوار نا خالص و کاملا آلوده به کمک اصوات زیانبار، اهداف مخرب و ضدارزش را به ما القا میکنند و ما برای اینکه مورد هدف آنها قرار نگیریم، بایستی صفت گذشته خود را تغییر بدهیم.
اگر حس ما زشتیها را جذب کند، زشتیها را و اگر خوبیها را جذب کند خوبیها را منتشر می کنیم و اینکار هم سهل است و هم سخت. برای تغییر حس در جهت ارزشها باید تصفیه و پالایش که به آن در انسان تزکیه گفته میشود را به انجام برسانیم.
ما در کنگره 60 می توانیم با بهره گیری از آموزشها و جهانبینی در جهت تزکیه قدم برداریم.
شایان ذکر است که برای رسیدن به تزکیه اولین
قدم تفکر سالم است، که به همراه خود ایمان سالم را به ارمغان و ایمان سالم هم عمل سالم را با خود به همراه میآورد و عمل سالم باعث ایجاد لذت و تغییرات در پندار، گفتار و کردار میشود و پس از طی کردن این مراحل به عشق سالم خواهیم رسید.
وقتی انسان به مرحله عشق سالم برسد خواهد فهمید که تمام بدیها و زشتیها که انجام میدهد از روی جهل و نادانی و نیاز است و همچنین باید دانست که عشق سالم ذره ذره به وجود میآید و اگر که عشق به صورت ناگهانی ایجاد شد، شور و هیجان است و اگر این شور تبدیل به شعور شد عشق سالم خواهدماند و گرنه فروکش خواهدکرد و تبدیل به نفرت خواهدشد.
تایپ، تنظیم و ارسال: مسافر محمد لژیون پانزدهم
نمایندگی خواجو
- تعداد بازدید از این مطلب :
146