سلام دوستان سولماز هستم یک همسفر
موضوعی در کنگره تحت عنوان یادگیری یا فراگیری است که این فراگیری فقط مختص مشق و امتحان، نیست. اصولاً زندگی خودش یادگیری است. اصلاً فرضیه خلقت انسان و خلقت موجودات همه بر پایه و اصول یادگیری فراهم شد. انسانهایی که هنوز به مرحله لازم نرسیدهاند و بهجای آموزش و توضیحات منطقی، شروع میکند به نقزدن و معرکهگیری و طلبکار نیز هستند. معرکهگیری یعنی اینکه آدم یک بساتی را پهن کنند و یکسری آدم را دور خودش جمع کند. به این عمل که موضوع را تبدیل به چیز دیگر کردن است معرکه گیری گفته میشود. به عنوان مثال کسی که درمان و رها شده باشد هیچوقت بدی را کنگره ۶۰ را نمیخواهد؛ اما کسی که به درمان و رهایی نرسیده باشد، شروع به سرزنش کردن و معرکهگیری میکند. بنابر این کسی که فوری نق میزند، حاشیه را پیش میکشد و معرکه گیری میکند، نشانه این است که با روش کنگره پیش نمیرود. ما خودمان باید کمک خودمان بکنیم یعنی اینکه منتظر بقیه نباشیم، خودمان اول حرکت کنیم؛ سپس سایرین به ما کمک می کنند.
سلام دوستان مینا هستم یک همسفر
یادگیری در معنای لغوی به معنای آموزش است. شاید در نگاه اول این چنین برداشت شود که یادگیری ابتدا و انتهایی دارد و محدود به بازه زمانی خاصی است. انسان از بدو تولد تا اتمام چرخه حیاتش، مشغول به یادگیری است. یادگیری راه رفتن، نشستن، تکلم، آداب و معاشرت با هر نوع شخص در هر سن و هر مقطع تحصیلی و جایگاه اجتماعی، کسب دانش جهت بدست آوردن جایگاه شغلی یا ارتقاء جایگاه شغلی فعلی؛ لذا میتوان گفت که خلقت انسان بر پایه آموزش و یادگیری است.
انسانی که طالب یادگیری نباشد، به مرور زمان دچار یکنواختی میشود. در اینجا است که شروع به بهانهگیری و نقزدن مینماید. ممکن است از وی درخواست انجام کاری شود که مستلزم آموزش باشد و شخص به دلیل تنبلی یا هر مسئله دیگر از این عمل خودداری نماید و شروع به ایراد گرفتن از زمین و زمان نماید تا به خیال خود، عدم توانایی خود را توجیه نماید.
باید دانست هر زمان که شخصی از حالت تعادل خارج شود و شروع به بهانهگیری و نقزدن نماید، قطعاً مشکلی وجود دارد. شایان ذکر است که شخص مصرف کنندهای که به هدف خود یعنی رهایی و درمان و پاکی رسیده باشد، به هنگام برخورد با مشکلات بهجای نقزدن و معرهگیری، ایستادگی مینماید و به کوچکترین نسیم، برنمیخیزد و تحت تأثیر قرار نمیگیرد.
سلام دوستان فائزه هستم یک همسفر
انسان برای دو هدف اصلی یکی آموزش دیدن و دیگری خدمت کردن پا به هستی گذاشته و اصولاً پایه خلقت محبت است؛ لذا ما باید همواره در طول زندگی به دنبال یادگیری و آموزش باشیم. آموزش، تفکر و تجربه سه ضلع دانایی هستند که اگر هر کدام از اینها انجام نگیرد دانایی مؤثر واقع نمیشود.
در کنگره ۶۰ افرادی که آموزش میبینند و در زندگی از آموزشها به طور کاربردی استفاده میکنند، خردمندانی هستند که میتوانند آموزش دهند؛ ولی افرادی که به طور درست سیدی نمینویسند و یا به طور منظم سر جلسات حاضر نمیشوند، قاعدتاً سفر راحتی ندارند و هر روزشان بدون عملکرد و تلاش تکرار میشود و نتیجه مثبتی نخواهد داشت.
اکثر انسانهای کم خرد به دلیل نداشتن آگاهی و دانایی یا حسادت و منیت با شکست روبرو میشوند. افرادی که در کنگره آموزش میبینند به تمام نکات عمل میکنند و باور دارند که به دلیل نداشتن دانایی و جهانبینی باعث بروز مشکلات در زندگیشان شدند و تسلیم هستند خودشان تلاش میکنند و نیروهای الهی هم یاریشان میکند؛ لذا انرژی مثبت تولید میکنند و بر نفس و انرژی منفی درون حائل میشوند.
شخص معرکهگیر به دلیل عدم تمایل برای آموزش دیدن، به جای حل مشکلاتش دائماً نگاهش روی دیگران است و انرژی خود را از دست میدهد و برای به دست آوردن انرژی باید از انرژی دیگران استفاده کند. در نتیجه به خاطر یک موضوع پیش پا افتاده یا خاص یا یا برخورد یک نفر در کنگره با او، طبق قانون جذب و تشکیل ساختار، عدهای را دور خود جمع میکند و شروع میکند پیرامون شخصی غیبت کردن؛ ازاین رو طبق آموزش های جهانبینی، ذرهبین ذهن را فعال میکند و دیگران با صحبت کردن در آن خصوص انرژی خود را به حساب او میریزند، همین کاری که معرکهگیر در بیرون کنگره انجام میدهد.
نیروی منفی و مخرب یک کار بیشتر بلد نیست و تنها کارش خراب کردن و آلوده کردن حس انسان است. مثل اینکه بخواهیم مردم شهر را بیمار کنیم راحتترین و بهترین کار این است که آب شهر را مسموم کنیم. انسان باید حواسش به سرچشمهاش باشد و نباید حسش آلوده شود، که اگر شد نیروی بازدارنده به هدفش رسیده است.
به نظر من بهترین روش مقابله با موضوعی که در صور آشکار و پنهان تبدیل به حاشیه و معرکهگیری میشود این است که موضوع را در ابتدا رها کنیم، تا بتوانیم پس از مدتی بهتر پیرامون آن تصمیم بگیریم، و در جهت رفع ایراد آن موضوع تلاش کرد. وقتی موضوعی را رها میکنیم و پیرامونش صحبت نمیکنیم اولین اتفاق که میافتد ذهن ما آرام میگیرد و با ذهن آرام انسان بهتر تصمیم میگیرد، وقتی ذهن آرام گرفت آن وقت مثلث دانایی بهتر کار خواهد کرد.
رابط خبری: همسفر فریبا رهجوی راهنما همسفر سارا (لژیون پنجم)
ویراستاری و ارسال: همسفر مونا راهنمای تازه واردین
همسفران نمایندگی یوسف آباد
- تعداد بازدید از این مطلب :
16