English Version
This Site Is Available In English

خاصیت ذره‌ای و خاصیت موجی

خاصیت ذره‌ای و خاصیت موجی

همسفر مهوش لژیون چهارم از نمایندگی رودکی در برداشت از سی‌دی «آفت» چنین نوشت:

در ابتدای سی‌دی گفته شد که برای سفر اولی‌ها خواسته‌ام رسیدن به درمان است که به خوبی سفر کنند و به درمان قطعی برسند. برای سفر دومی‌ها  تداوم در مسیر و در ادامهٔ آن آموزش و خدمت است.
استادامین فرمودند: کنگره60 مانند باغی است که مثل همه باغ‌ها ممکن است در آن آفت به وجود بیاید.
سوال مهم این است که آفت چه موقع و چگونه به  وجود می‌آید؟ وقتی نهال‌ها را نگاه می‌کنیم می‌بینم که آفت ندارند که این را  تشبیه کرده‌اند به انسان، انسان تا زمانی  که کودک است در معرض آفت قرار نمی‌گیرد تا وقتی که به سن رشد و بلوغ پا بگذارد. انسانی که به رشد می‌رسد، شروع می‌کند به سمت ارزش‌ها و یا ضدارزش‌ها حرکت کردن، در آن زمان است که آفت شکل می‌گیرد.  اصولاً آفت وقتی به وجود می‌آید که درختی رشد کرده باشد و میوه‌ی شیرین و آبدار داشته باشد. تا زمانی که درخت محصول ندارد آن درخت بدون آفت است.
انسان زمانی که ناتوان و ضعیف است آفت در او ظاهر نمی‌شود؛ اما وقتی نیرومند و توانا شود آفت هم در آن شروع به رشد می‌کند.
در حکمت‌های هستی این است که در بعضی مواقع انسانی را بی‌محصول، ناتوان و ضعیف بکند به گونه‌ای که محصول و میوه‌ای نداشته باشد؛ شاید از دیدگاهی این بدبختی و ویرانی باشد؛ اما از جهت دیگر اگر میوه و محصولی نداشته باشد پس آفتی هم در او وجود ندارد. حکمت این است که مدتی در ناتوانی قرار بگیرد تا از شر آفت‌ها دور بماند.
استاد مثال ساختمان را می‌زند که ساختمان از چه چیزهایی تشکیل شده است؟ از یک سری اجزا مانند آجر، بلوک و بتون، سیمان و...  قسمت دوم نحوهٔ اتصالات این  اجزا با هم می‌باشد که ضلع سوم تفکر  است که می‌گوید چگونه اتصالات را به هم متصل کنیم در چه آرایشی کنار هم قرار دهیم که در مقابل بلایای  مثل زلزله و... مقاومت داشته باشد.
رضایت اجزای ساختار هستی در خاصیت ذره‌ای و خاصیت موجی هستند در ضمن خاصیت ذره‌ای را با آموزش باید قوی کرد. در کنگره، دیده‌بانان ستون‌های کنگره هستند و اجزایی که ما در کنگره داریم  ایجنت، مرزبانان و نگهبان، راهنما و راهنمای تازه واردین که ساختارها هستند، با ترکیبی که جناب مهندس معماري کرده‌اند در کنار هم قرار گرفته اند، زمانی که  شخصی وارد کنگره  می‌شود احیا بشود. انسان‌های سالم با حالی خوش را تولید کند انسان‌هایی که محبت بیشتری دارند میوه‌های آن‌ها چیست؟ رهایی است.
انشاالله که با فرا  گرفتن این مسائل بتوانیم این ساختار خوب را حفظ بکنیم از میوه‌های آن استفاده بکنیم.

نگارش: همسفر مدینه رهجوی همسفر سمیه «لژیون چهارم»
منبع: سی‌دی «آفت»
تنظیم مطلب: همسفر نگین رهجوی همسفرافسانه «لژیون دهم»
ارسال مطلب: مرزبان خبری همسفر فاطمه

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .