English Version
This Site Is Available In English

شخص معرکه‌گیر به‌خاطر منیت‌های زیادش، توهم دانایی دارد و فکر می‌کند که خیلی می‌داند.(نمایندگی یاس اصفهان)

شخص معرکه‌گیر به‌خاطر منیت‌های زیادش، توهم دانایی دارد و فکر می‌کند که خیلی می‌داند.(نمایندگی یاس اصفهان)

نهمین جلسه از دوره شصت و یکم سری کارگاه‌های آموزشی - خصوصی خانم‌های مسافر و همسفر نمایندگی یاس اصفهان، با استادی مسافر رویا، نگهبانی مسافر مهسا و دبیری مسافر شادی، با دستور جلسه «رابطه یادگیری و معرکه‌گیری» در روز چهارشنبه ۳۰ آبان‌ماه ۱۴۰۳ رأس ساعت ۱۱:۳۰ آغاز به کار نمود.

خلاصه سخنان استاد:

سلام دوستان رؤیا هستم یک مسافر

خداوند را شاکر هستم که در این جایگاه قرار گرفتم، از ایجنت محترم، مرزبانان گرامی و راهنمای عزیزم خانم نیکی تشکر می‌کنم که این فرصت را به من دادند که در این جایگاه خدمت کنم.

دستور جلسه این هفته "رابطه یادگیری و معرکه‌گیری " است. یادگیری و معرکه‌گیری دو مقوله متفاوت است و رابطه‌ای عکس با هم دارند؛ در واقع هر کس وارد معرکه‌گیری شود، از آموزش دور شده و آموزش‌ناپذیر می‌شود، یادگیری در مقطع درس و امتحان نیست، در زبان و ریاضیات هم نیست، در تمام سطوح زندگی به‌نوعی ما مراحل یادگیری را داریم.

فرضیه خلقت انسان‌ها و موجودات بر اساس یادگیری است و ما طالب آن هستیم که هر روز علم و دانش خود را بالا برده، رشد کنیم و به تکامل برسیم. در کنگره جناب مهندس؛ خوردن، خوابیدن، راه‌رفتن و حتی کوچک‌ترین چیزها را به ما آموزش می‌دهند و مهم این است که ما آموزش‌ها را فرابگیریم و به کار ببریم. معرکه‌گیری به معنای دورشدن از آموزش و به حاشیه رفتن است.

شخصی که وارد کنگره می‌شود، ابتدا باید خواسته و بعد دانایی داشته باشد، دانایی همان آموزشی است که ما در اینجا یاد می‌گیریم. معرکه‌گیری همان جهل و ناآگاهی است؛ یعنی مخالف مثلث دانایی که " تجربه، تفکر و آموزش " است. هر کس که جهل و ناآگاهی داشته باشد دچار منیت زیاد، ترس و ناامیدی می‌شود و از آموزش گرفتن فاصله می‌گیرد و وارد حاشیه می‌شود.

برای اینکه شخصی به رهایی برسد، باید عیب‌های خود را بازیابی و بعد از برطرف‌کردن آن‌ها خود را به درمان برساند. کسی که دائماً عیب‌ها و مشکلات خود را گردن دیگران می‌اندازد و شروع می‌کند به ایرادگرفتن و کناره‌گرفتن از ارزش‌ها، ممکن است که خود و حتی کسانی را که با خود همراه کرده از کنگره دور کند و به بیرون پرت شوند.

شخص معرکه‌گیر به‌خاطر منیت‌های زیادش، توهم دانایی دارد و فکر می‌کند که خیلی می‌داند و دائماً ترس از متوجه‌شدن دیگران از مقصر بودن خود را دارد. هر کس اگر مشکلات و عیب‌های خود را قبول کند و بپذیرد، روزبه‌روز حالش بهتر شده و در جریان کنگره قرار می‌گیرد. معرکه‌گیری فقط در کنگره و جامعه نیست؛ بلکه در زندگی شخصی هر کسی می‌تواند انجام بگیرد.

من در زندگی شخصی خودم می‌توانم نامتعادل باشم و به دلیل نداشتن تعادل و انجام‌دادن ضدارزش‌هایی که در آن قرار دارم، با همسرم وارد معرکه‌گیری شوم و باعث ناسازگاری در زندگی مشترک خود و همسرم شوم، پس ما باید در همه زمینه‌ها خود را به تکامل برسانیم.

من روزی که وارد کنگره شدم، اوایل سفر با راهنما خود رابطه خوبی نداشتم. ترس از متوجه‌شدن راهنما از منیت‌های زیاد من و درون تاریکی که داشتم، مرا دچار این حالت کرده و در حال سقوط از کنگره بودم. بعداً که آموزش دیدم، متوجه شدم من روی برنامه صحیح نبودم. اگر حالمان با راهنما خوب نیست، به درون خود برگشته و عیب را در خود جستجو کنیم و با برطرف‌کردن آن در مسیر درست قرار بگیریم. ممنون که با سکوت زیبای خود به صحبت‌های من گوش کردید.

تایپ: مسافر نیلوفر، لژیون بیستم - نمایندگی یاس
ویرایش: مسافر نگین، لژیون هجدهم و همسفر بدری، لژیون چهاردهم - نمایندگی یاس
بازبینی و ارسال: همسفر فاطمه

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .