English Version
This Site Is Available In English

قانون بی‌ثباتی

قانون بی‌ثباتی

جلسه یازدهم از دوره پنجم کارگاه‌های آموزشی مجازی همسفران نمایندگی زاگرس با استادی ایجنت گروه خانواده همسفر نرگس با دستور جلسه‌ «وادی دهم (صفت گذشته در انسان صادق نیست؛ چون جاری است) و تاثیر آن روی من» در روز شنبه ۳آذرماه ۱۴۰۳ برگزار شد.

سخنان استاد:

خدا را شکر می‌کنم که یک بار دیگر این توفیق نصیب من شد که در این جایگاه خدمت کنم و آموزش بگیرم. وادی یا راه دهم؛ اشاره به یک قانون مهمی در کائنات و هستی دارد و آن قانون، قانون بی‌ثباتی است. به این معنا که هیچ‌چیز در حال سکون نیست و همه‌چیز در حال حرکت هستند؛ یعنی امکان دارد امروز در یک سرزمین، هیچ رود آبی وجود نداشته باشد؛ اما اگر به گذشته‌های دور نگاه کنیم می‌بینیم یک زمانی در آن مکان دریای بزرگی قرار داشته است و همین‌طور در مورد انسان‌ها؛ گاهی‌اوقات یک انسان در گذشته درگیر اعتیاد، ظلمات و تاریکی‌های بسیاری بوده است؛ اما اکنون تبدیل به یک فرد سالم و موفق شده است.

وادی دهم به ما می‌گوید: «صفت گذشته در انسان صادق نیست؛ چون جاریست». یادم می‌آید قبل از ورود به کنگره به خاطر آموزش‌های نادرست و ندانستن تفسیر درستی از کلام‌الله، من درگیر یک واژه‌ای از کلام‌الله بودم که بسیار باعث ناامیدی در من شده بود و آن واژه این بود؛ «فیٖهٰا خٰالِدونْ» که به معنی در آن جاودان می‌مانند، است و از هر کسی که سوال می‌کردم برایم اینطور تفسیر می‌کردند که اگر انسانی دچار یک اشتباه یا گناه شود تا ابد در جهنم باقی می‌ماند و برعکس آن هم است، اگر انسانی یک کار نیکی انجام دهد باز هم در بهشت برین جاودان خواهد ماند.

من به خاطر اینکه درگیر تاریکی‌هایی در زندگی‌ام بودم؛ کاملاً به این باور رسیده بودم که در جهنمی که برای خود ساخته‌ام جاودان خواهم ماند و راه برگشتی وجود ندارد و با خود مرتباً می‌گفتم: «آبی که از سر بگذرد، چه یک وجب، چه صد وجب» و این تفکر باعث می‌شد که روز به روز بیشتر در اعماق تاریکی‌ها فرو روم؛ اما با ورود به کنگره محاسبات به شکل دیگری شد و زمانی که به وادی دهم رسیدم، توانستم معنا و مفهوم واقعی کلمه «فیٖهٰا خٰالِدونْ» را متوجه شوم و آن تیتر وادی دهم است که می‌گوید: «صفت گذشته در انسان صادق نیست؛ چون جاریست»؛ یعنی اگر انسانی درگیر مسائل و مشکلاتی باشد، هیچ قانونی وجود ندارد که بگوید این شخص باید تا ابد غرق در مشکل باشد. می‌تواند با در پیش گرفتن صراط مستقیم مشکلاتش را حل کند و یا اگر انسانی در یک جایگاه بسیار خوبی قرار دارد باز هم هیچ قانونی نمی‌گوید که در آن جایگاه تا ابد ماندگار است.

این‌ها همه بستگی به خواست انسان‌ها دارد و با قدرت اختیاری که در انسان نهادینه شده است، می‌تواند به بالاترین نقطه صعود کند و یا به پایین‌ترین نقطه سقوط نماید. برای رهایی از ظلمات کافیست، انسان سرش را برگرداند تا روزنه نور را ببیند و به طرف آن حرکت کند و به منبع روشنایی برسد. به فرموده آقای مهندس: «انسان‌ها در زندگی خود مانند نقاشان ماهری هستند که نقش زندگی خود را با قلم مویی (اختیار) که به آنها داده شده است، می‌توانند زیباترین نقاشی را خلق کنند و یا زشت‌ترین نقاشی را به تصویر در بیاورند.

در پیام اول وادی آمده است: «آنانی که مجذوب رحمت قدرت مطلق می‌شوند به ارتقاء می‌رسند و آنانی که به سورچرانی مشغولند، هیچ نصیبی ندارند». به راستی انسان‌هایی که مجذوب رحمت قدرت مطلق می‌شوند و در صراط مستقیم قرار می‌گیرند، می‌توانند به آن چرخه تفکر سالم، ایمان سالم، عمل سالم، حس سالم، عقل سالم و در نهایت، عشق سالم دست پیدا کنند و در آخر، صحبت‌هایم را با شعر معروفی از حضرت حافظ به پایان می‌رسانم که می‌فرمایند: «دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت، دائماً یکسان نماند حال دوران غم مخور».

 


عکاس خبری: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر نرگس (لژیون چهارم)
ویراستاری و ارسال: همسفر لیلا رهجوی راهنما همسفر نرگس (لژیون دوم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی زاگرس

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .