English Version
This Site Is Available In English

معرکه‌گیری حواس و تمرکز را از آموزش دور می‌کند و نیرو و انرژی خوب ما را می‌گیرد.(نمایندگی ارغوان تهران)

معرکه‌گیری حواس و تمرکز را از آموزش دور می‌کند و نیرو و انرژی خوب ما را می‌گیرد.(نمایندگی ارغوان تهران)

هفتمین جلسه از دوره شصت و دوم کارگاه‌های آموزشی - خصوصی خانم‌های مسافر و همسفر نمایندگی ارغوان تهران، با استادی همسفر نازنین، نگهبانی مسافر الهام و دبیری مسافر سحر، با دستور جلسه "رابطه یادگیری و معرکه‌گیری"روز یکشنبه ۲۷ آبان‌ماه ۱۴۰۳ رأس ساعت ۱۴:۰۰ آغاز به کار نمود.

 

سخنان استاد:

سلام دوستان نازنین هستم یک همسفر

خداوند را شاکرم که امروز این خدمت را تجربه می‌کنم و از راهنمای عزیزم خانم فاطمه که اجازه خدمت در این جایگاه را به من دادند، تشکر می‌کنم. دستور جلسه این هفته «رابطه یادگیری و معرکه‌گیری» است.

معرکه‌گیری برگرفته شده از مراسمی است که در میادین شهرها، درویشان، مارگیرها و پهلوانان، مارگیری و زورآزمایی می‌کردند و با یک نمایش مردم را سرگرم می‌کردند که به این نمایش، معرکه‌گیری می‌گفتند.اما معرکه‌گیری در کنگره این‌طور عنوان شده که؛ وقتی شخصی اشتباهی انجام می‌دهد و نمی‌خواهد آن را قبول کند و حلش کند، معرکه‌گیری می‌کند.
معرکه‌گیری در اثر کمبود دانش، خودخواهی، منیت، حسادت و شکست‌خوردن به وجود می‌آید و نقطه مقابل یادگیری است و ریشه آن به جهل و ناآگاهی انسان برمی‌گردد.

حالا یادگیری یعنی؛ قادر باشیم سه مؤلفه مثلث دانایی که تفکر، تجربه و آموزش است را به تعادل برسانیم.زمانی که انسان اشتباهات خودش را در نظر نمی‌گیرد و دیگران را مقصر می‌داند، وارد معرکه‌گیری می‌شود. در معرکه‌گیری سه صفت ترس، منیت و ناامیدی وجود دارد که مثلث جهالت را تشکیل می‌دهد.

شخص معرکه‌گیر به دلیل وجود منیت، نمی‌تواند اشتباهات خودش را قبول کند و چون ترس این را دارد که دیگران او را مقصر بدانند و از خواسته‌هایش دور بشود، بنابراین همیشه در حاشیه و ناامید است و اکثر اوقات در حال نق‌زدن است.

در قدیم می‌گفتند یکی را که می‌خواهی بشناسی، با او به سفر برو، اگر امکانش نیست که سفر بروی، با حرفش مخالفت کن. در این زمان یکباره می‌بینی بازی را به هم ریخت. بعضی مواقع باید حرف مخالف را بپذیریم اگر آن حرف منطقی بود، ولی بعضی‌ها اصلاً انتقادپذیر نیستند.

جناب مهندس این دوتا مقوله را کنار هم قرار دادند به‌خاطر اینکه، این دو مسئله مانند کفه ترازو است. هرچه سطح یادگیری و دانش و معرفت بالاتر باشد، کفه دیگر ترازو که همان معرکه‌گیری است، پایین‌تر می‌رود.

من باید با آموزش درست و اجرای آن، دانش و آگاهی خودم را بالا ببرم تا سطح معرکه‌گیری پایین بیاید و از بین برود. چون معرکه‌گیری حواس و تمرکز را از آموزش دور می‌کند و نیرو و انرژی خوب ما را می‌گیرد.به امید روزی که با آموزشی‌های جامع و کامل و ناب کنگره، به دانایی مؤثر برسیم و از معرکه‌گیری و توجیه اشتباهات خو، در تمام سطوح زندگی، دور شویم.

تایپ: همسفر نازنین - لژیون چهاردهم - نمایندگی ارغوان
بازبینی و ارسال: همسفر فاطمه

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .