دومین جلسه از دور اول کارگاههای آموزشی عمومی کنگره ۶۰؛ نمایندگی خرمدشت؛ با استادی راهنما محترم مسافر اکبر، نگهبانی مسافر حسین و دبیری مسافر محمد علی، با دستور جلسه « رابطه یادگیری و معرکه گیری» پنجشنبه 1 آذر ۱۴۰۳ راس ساعت ۱۷:۰۰ آغاز به کارکرد.
خلاصه سخنان استاد:
در ابتدای صحبتهایم از ایجنت محترم احمد آقا، آقای سعید بوکانی و آقای حسین فرهنگ صمیمانه تشکر میکنم که همیشه و در همه حال خدمتگزار صادق کنگره ۶۰ هستند و به مرزبانان عزیز تبریک میگویم.
موضوع دستور جلسه رابطه یادگیری و معرکهگیری میباشد. هدف از خلقت انسان آموزش گرفتن و خدمت کردن است. ما در کنگره میآییم و آموزش میگیریم و میخواهیم بدانیم چه چیزهایی را باید یاد بگیریم. در زمان اعتیاد ما فکر میکردیم یک سری مسائل ضد ارزشی ارزش هستند ولی در کنگره ۶۰ ما آموزش گرفتیم که یادگیری باید در جهت مثبت باشد. بهعنوانمثال من یاد میگیرم چگونه با فرزندان خودم رفتار کنم و خیلی مسائل دیگر.
نقطه مقابل یادگیری معرکهگیری است. کسی که در حال معرکهگیری است بههیچعنوان نمیتواند آموزش بگیرد. معرکهگیری از جهل و ناآگاهی شخص میباشد.
من بهعنوان یک سفر اولی وقتی وظایف خود را انجام نمیدهم شروع به معرکهگیری میکنم مثلاً میگویم من در شرایطی نیستم که بتوانم سی دی بنویسم. معرکهگیری زمانی انجام میشود که من نسبت به موضوعی ضعف دارم و نمیخواهم آن ضعف را بپذیرم.
از اینکه به صحبتهای من گوش کردید سپاسگزارم.
عکس : مسافر عباس
ویرایش تایپ و بارگزاری : همسفر سینا
- تعداد بازدید از این مطلب :
79