صفت گذشته در انسان صادق نیست، چون جاری است. هنگام ورود به کنگره ۶۰ با فراگیری آموزشها و کاربردی کردن آن ذره ذره از جهان اعتیاد خارجشده و به سمت نور حرکت میکنیم، مانند نقطه سفیدی که در صفحه سیاه نمایان است و با القاء نیروهای الهی ذرهذره به روشنایی میرسد و تاریکی که همان جهل است از بین میرود. آنان که مجذوب رحمت قدرت مطلق میشوند به ارتقاء میرسند و افرادی که به سورچرانی مشغولاند از این رحمت الهی بینصیب میمانند.
انسان از طریق القاء و الهام از مسیر منحرف میشود ولی با تفکر سالم میتواند در جهت روشنایی حرکت کند، هدف خود را مشخص کرده و از ضد ارزشها بپرهیزد. در وادی دهم متوجه میشویم که خداوند به انسان اختیار داده است و انسان میتواند با اختیار خود مقصد را انتخاب کند. در دوران مصرف راهی برای درمان خود پیدا نکرده بودم اما با ورود به کنگره ۶۰ به کمک متد D.S.T، آموزشها و فرمانبرداری به درمان رسیدم. اگر به طبیعت و جهان هستی نگاه کنیم متوجه میشویم که هیچ مخلوقی ساکن نیست و همه موجودات درحرکت هستند مانند گیاهان و درختان که در فصل پاییز برگ آنها میریزد و در فصل بهار سرسبز شدن آنها را مشاهده میکنیم.
انسان نیز با حرکت و مشخص کردن هدف خود میتواند از صفات زشت و منفی به صفات خوب برسد، این وادی بیانگر آن است همه انسانها قادر هستند در هر نقطهای که قرار دارند با هر صفتی که با خود حمل میکنند آن را تغییر دهند، البته با مرور زمان به تغییر، تبدیل و ترخیص میرسیم و یک شب به بالاترین یا پایینترین نقطه از صفات نزدیک نخواهیم شد. اگر انسان بداند همه هستی و موجودات باهدفی مشخص جاری هستند بهطرف تکامل حرکت میکند تا به مقصد اصلی که از آنجا انشعاب یافته است برسد، یعنی صفات خود را تغییر میدهد و در جهت نور حرکت میکند. برای دوری از ضد ارزش ها باید حس را تغییر دهیم و به تزکیه و پالایش بپردازیم. برای تغییر حس در جهت ارزشها به تفکر سالم و کاربردی کردن جهانبینی نیازمند هستیم. در پایان سه مؤلفه نور، صوت و حس به ما کمک میکنند اما نور و صوت همانگونه که مؤثر هستند میتوانند مخرب نیز باشند، سعی کنیم گیرندههای خود که همان حس میباشد را تغییر دهیم تا دچار نیروهای منفی و بازدارنده نشویم.
به قلم: راهنما محترم مسافر مهدی آقاخانی لژیون 10
ویرایش و تنظیم: مسافر ناصر جعفری لژیون ۲۱
- تعداد بازدید از این مطلب :
108