جلسه اوّل از دوره سیزدهم کارگاههای آموزشی عمومی کنگره ۶۰ نمایندگی نایین به استادی مسافرمحمّد، نگهبانی مسافر اکبرو دبیری همسفر محمد با دستور جلسه « یادگیری و معرکه گیری» سه شنبه 29آبان ماه سال ۱۴۰۳ ساعت ۱۷ آغاز به کار کرد.
خلاصه سخنان استاد:
دستور جلسه این هفته رابطه یادگیری و معرکهگیری: کلمه معرکهگیری یک معنی منفی دارد و بهطورکلی وقتی انسان در مقابل مسئلهای ازلحاظ عقل محکوم میشود بهجای عذرخواهی و سکوت شروع به معرکهگیری میکند و دلیل معرکهگیری نداشتن آگاهی و جهانبینی است. در کنگره شصت وقتی رهجویی در مسیر قوانین حرکت نکند، دیر سر جلسه حاضر شود کار خود را توجیه کرده شروع به معرکهگیری میکند و بهنوعی اشتباهات خود را به دیگران مرتبط میکند و بهنوعی درصدد پنهانکاری برمیآید. مثلث دانایی داری سه ضلع تجربه و آموزش و تفکر است که یک شخص مصرفکننده در خصوص آن هیچ دانایی ندارد و در مقابل آن مثلث جهالت که دارای سه ضلع ترس و ناامیدی و منیت وجود دارد که این مثلث جهالت باعث معرکهگیری است.
هر جلسهای که برگزار میشود هم جنبه یادگیری دارد هم جنبه معرکهگیری که به موضوع جلسه مربوط است، معرکهگیری گیری به جهانبینی اشخاص که پایه و اساس مستحکم کنگره شصت است مرتبط است، در مسیر درمان شاید شربت اوتی پنجتا ده درصد دخیل باشد و بالای نود درصد به جهانبینی مربوط است که یکی از مهمترین ضلع مثلث درمان است و برداشت افراد که جهانبینی آنان است با یکدیگر تفاوت دارد و موفقترین شخص کسی است که جهانبینی بالاتری داشته باشد.
کنگره شصت دانشگاه جهانبینی است و اعضای کنگره باید الگوی جامعه باشند و باید رفتار و کردار و گفتار ما پس از درمان نسبت به زمان مصرف تغییر کند و باید از این مکان مقدس بهره ببریم و باید بدانیم که کنگره شصت مانند الماسی است که باید قدر آن را بدانیم و از آن محافظت کنیم، باید قدر داشتهها را داشته باشیم و به خاطر چیزهای بیارزش این الماس گرانبها را از دست ندهیم و این بستگی به خود ما دارد باید کنگره شصت را درست بشناسیم و نسبت به آن شناخت پیدا کنیم.
تایپ و عکس :مسافرخسرو لژیون دوم
ویرایش، تنظیم و ارسال: مسافر محمدرضا راهنما تازه واردین
نمایندگی مسافران نایین
- تعداد بازدید از این مطلب :
31