در باب دستور جلسه «یادگیری و معرکهگیری» مصاحبهای با همسفر نفیسه ترتیب دادیم، از ایشان ممنونیم که وقت ارزشمند خود را در اختیار ما قرار دادند و ما را در این گفتوگو همراهی کردند.
همسفر نفیسه و مسافرشان علی با آخرین آنتیایکس مصرفی تریاک و شیره وارد کنگره شدند به مدت ۱۰ ماه با متد DST و داروی OT با راهنمایی مسافر رسول توکلی و همسفر مرضیه سفر کردند، رشته ورزشی همسفر و مسافر دارت میباشد و در حال حاضر در جایگاه خدمتی دبیر لژیون هستند.
لطفاً شما بفرمایید معرکهگیری چیست؟ به چه کسی معرکهگیر میگویند؟
معرکهگیر به کسی میگویند که یک گروهی را تشکیل میدهد و شروع میکند به معرکهگیری ضدارزشها، معرکهگیری یک عمل منفی است و هر چه قدر یک شخص وارد فاز معرکهگیری شود، از نعمت یادگیری محروم میگردد و حسهای منفی مانند حسادت، خودخواهی، منیت و تجسس از عوامل سازنده معرکهگیری هستند.
به نظر شما چرا گفته میشود معرکهگیری نقطه مقابل یادگیری است و به عبارتی چرا این دو در تضاد هستند؟
معرکهگیری و یادگیری دو مقولهی متفاوت هستند و رابطهی معکوس دارند و معرکهگیری نقطهی مقابل یادگیری است، کسی که دانایی خودش را به حد اعلایی برساند، هیچ موقع معرکه نمیگیرد و کمتر به دنبال حاشیه است و سه مؤلفه که در مثلث دانایی وجود دارد تفکر، تجربه و آموزش است که اگر هر سه ضلع رشد داشته باشد به تعادل میرسد و از معرکهگیری دور میگردد.
آیا فرد معرکهگیر میتواند در مجامعی که یادگیری و آموزش هست حضور داشته باشد؟ چرا؟
معرکهگیری باعث عدم آموزش میشود؛ اما زمانی که شخصی در دنیای ذهن درگیر معرکهگیری میشود چیز بسیار با ارزشی را از دست میدهد و جوامع آموزشی را هم برهم میریزد.
شما بفرمایید: شرایط زندگی فردی که با معرکهگیری میخواهد مسائل زندگیش را حل و فصل کند چگونه است؟
اگر بنایی آباد باشد؛ اما ساکنان آن خراب باشند بنا هم کمکم رو به ویرانی و نابودی میرود؛ اما ساکنان آباد بناهای خراب و یا ویرانهها را میتوانند احیاء کنند.
برخورد شما با یک انسان معرکهگیر چگونه است؟ آیا موافق او میشوید و یا با او گفتگو میکنید و یا اصلاً به او توجهی نمیکنید؟
با او گفتگو میکنم؛ ولی اگر مثلاً پشت سر کسی حرف زد او را با طرف مقابل روبهرو میکنم و بعد باید از معرکه دور شد، گاهی انسانها با دور هم جمع شدن فراموش میکنند که هدف از قرار گرفتن در جمع پشت سر دیگران صحبت کردن نیست و هدف به تکامل رسیدن است.
به عنوان سؤال آخر بفرمایید: چه انتظاری از یک رهجوی کنگره ۶۰ هست تا به دام معرکهگیری نیفتد و باید در مقابل معرکهگیر چه رفتار هوشمندانهای انجام دهد؟
انسان همیشه در حال آموزش گرفتن است و سپس وارد تجربه شده و مهارت خود را در قالب علم به دیگران منتقل میکند، آدمهای خوش رو، مثبت و پر انرژی کسانی هستند که کمتر وارد تنش و درگیری با دیگران میشوند؛ ولی این به معنی این نیست که با همه چیز موافق هستند؛ بلکه این افراد با محیط سازگار شدهاند.
کلام آخر:
با عرض تشکر و قدردانی از بنیانگذار کنگره۶۰، صراط مستقیم راهی است پهناور که تمام بندگان میتوانند در مسیر آن قرار بگیرند و با درستی و صداقت به مقصد نهایی که رسیدن به نور الهی و خداوند است راه پیدا کنند امیدوارم اعضای کنگره در این مسیر نورانی و الهی ثابت قدم باشند و به خواسته قلبی خود برسند.
تهیه مصاحبه: تیم مصاحبه کننده (همسفران فریبا، فرح، ریحانه، فاطمه)
عکاس: همسفر مهشید رهجوی راهنما همسفر الهام (لژیون سوم)
تنظیم و ارسال: همسفر مهلا رهجوی راهنما همسفر فاطمه(لژیون ششم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی امامقلیخان
- تعداد بازدید از این مطلب :
227