English Version
This Site Is Available In English

اگر آموزشی نباشد، تغییری صورت نمی‌گیرد

اگر آموزشی نباشد، تغییری صورت نمی‌گیرد

گفت و گویی ترتیب دادیم با مسافر مسعود در رابطه با رابطه یادگیری و معرکه‌گیری، توجه شما را به این گزارش جلب می‌کنیم.

به رسم کنگره خودتان را معرفی کنید:

سلام دوستان مسعود هستم یک مسافر؛ با مصرف بیش از ۱۵ سال با کنگره آشنا شدم، آخرین آنتی ایکس‌ مصرفی تریاک، شیره و الکل. ۱۲ ماه و ۲۱ روز به روش DST همراه با داروی OT به استادی راهنمای عزیزم آقا جمشید سفر کردم، رهایی ۱۰ ماه. ورزش در کنگره والیبال.

به عنوان اولین سؤال بفرمایید معرکه‌گیری در کنگره یعنی چه؟ و رابطه یادگیری با معرکه‌گیری چیست؟

معرکه در زبان عربی به معنای جنگ می‌باشد. معرکه‌گیری یعنی دور شدن از مرکز و رفتن به حاشیه، معرکه‌گیری به این معنا است که فردی یک بساطی را پهن می‌کند و برای بساط خود مشتری جمع می‌کند و شروع به معرکه گرفتن می‌کند، مانند معرکه‌گیران در زمان گذشته که با اجرا کردن نمایش مردم را جذب و سرگرم می‌کردند. اما در مورد قسمت دوم باید بگوییم که معرکه‌گیری در مقابل آموزش قرار دارد و هر قدر معرکه‌گیری بيشتر باشد، یادگیری نیز کم‌تر است. سه مولفه اصلی یادگیری و دانایی؛ آموزش، تجربه و تفکر است. کسانی که معرکه‌گیر باشند هیچ گاه آموزشی کسب نمی‌کنند، چرا که این افراد به دنبال جلب توجه و معرکه‌گیری در حاشیه هستند. این افراد نه تنها خودشان آموزشی کسب نمی‌کنند بلکه افرادی که به دنبال آن‌ها هستند نیز از آموزش‌ها عقب می‌مانند. همان‌طور که می‌دانید اگر آموزشی نباشد تغییر هم صورت نمی‌گیرد و این باعث می‌شود که یک فردی که به کنگره می‌آید و در معرکه‌گیری‌ها شرکت می‌کند هرگز آن‌طور که باید آموزش نگیرد و تغییر نکند. هدف ما از آمدن به کنگره در کنار درمان مواد این است که آموزش بگیریم و سطح دانایی و علم خود را بالا ببریم، اما گاهی اوقات هستند افرادی که برای جلب توجه و برای کسب سود از یک چیز دست به معرکه می‌زنند، در این زمان اگر راه خود را پیدا کردند که به درمان می‌رسند اما اگر به کار خود ادامه دهند به مرور زمان و کم‌کم از میدان آموزش خارج می‌شوند و از قافله عقب می‌مانند. 

آیا معرکه گیری موضوع مثبتی هم می‌تواند برای ما داشته باشد؟

معرکه‌گیری از جایی شروع می‌شود که انسان از روی نادانی و ناآگاهی خود دچار حسادت و منیت می‌شود، پس نمی‌توان گفت که معرکه‌گیری نکات مثبتی در پی داشته باشد. فردی که دچار منیت می‌شود هرگز نمی‌تواند آموزش بگیرد چرا که خود را برتر از دیگران می‌داند و آموزش در این شخص متوقف می‌شود و یکی از محصولات معرکه گیری منیت می‌باشد. معرکه گیری بار منفی بسیاری در پی دارد و شاید در نگاه اول افرادی را دور خود جمع کند اما کم‌کم این افراد هم از دست معرکه‌گیران خسته می‌شوند و کار آن‌ها برایشان بیهوده می‌شود و معرکه‌گیر تنها می‌شود. بیشترین آسیب در معرکه برای فرد تماشاچی و یا شنونده می‌‌باشد چرا که به طور کلی دید شخص تغییر می‌کند و شخص دچار شک و تردید می‌شود. پس معرکه نکات مثبتی برای ما نخواهد داشت.  

برای اینکه وارد معرکه گیری دیگران نشویم چه کاری انجام دهیم؟

زمانی که یک فرد به عنوان مسافر، وارد کنگره می‌شود و سفر خود را آغاز می‌کند بایستی تمام تمرکز خود را بر روی آموزش، یادگیری و درمان بگذارد و هرگز به افرادی که سعی دارند دید آن‌ها را نسبت به دیگران تغییر دهند، توجهی نکنند. کسانی که خوب سفر کنند و مطیع و فرمانبردار باشند، بدون شک از معرکه به دور هستند. شاید در ابتدا یک فرد معرکه‌گیر با تعریف و تمجید از کسی بخواهد به شما نزدیک شود اما زمانی که شما را جذب خود کرد به آرامی شروع به تغییر بحث می‌کند و شما را وارد معرکه می‌کند. اگر منیت، حسادت، خود‌خواهی و دیگر نکات منفی که مانع از آموزش ما در کنگره می‌باشد را کنار بگذاریم و از رفتن به حاشیه خودداری کنیم، از معرکه نیز فاصله می‌گیریم . معرکه ابتدا فکر انسان را درگیر و مسموم می‌کند و بعد دید ما را نسبت به دیگران تغییر می‌دهد، پس چه بهتر است جایی که معرکه‌ای باشد، سریع از آن مکان تر‌ک کنیم.

از اینکه وقتتان را در اختیار ما گذاشتید از شما سپاسگزاریم، در کلام آخر چه صحبتی با مخاطبان این گفتگو دارید؟

 اگر معرکه‌گیری در کنگره به عنوان یک دستور جلسه قرار داده می‌شود به این دلیل می‌باشد که به عنوان یک آسیب شناخته شده است و باید راه برخورد با این آسیب را شناسایی کنیم. خدا را شکر که جناب مهندس با تدبیر خود این دستور جلسات را برای آموزش و یادگیری هر چه بهتر ما انتخاب می‌کنند تا ما نیز از آن‌ها استفاده کنیم. امیدوارم که هیچ‌گاه در هیچ معرکه‌ای که به ضرر ما باشد قرار نگیریم. در آخر از تمام مسئولین شعبه به خصوص خدمتگزاران سایت جهان‌بین بسیار تشکر می‌کنم که این فرصت را در اختیار من قرار دادند تا من نیز در این جایگاه خدمت کنم.

 

تهیه مصاحبه: مسافر حسین لژیون ۶

تنظیم: مسافر وحید لژیون ۱۸

ارسال: مرزبان خبری مسافر ایمان 

نمایندگی جهانبین شهرکرد/مسافران 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .