در خدمت همسفر مریم از لژیون دوم هستیم تا از تجربیات ایشان در مورد دستورجلسه بهرهمند شویم. لحظاتی با ما همراه باشید.
دستور جلسه از یاد گیری تا معرکهگیری؛ شما را یاد چه چیزی میاندازد؟
این دستورجلسه من را به یاد برگشت مسافرم میاندازد با برگشت مسافرم به اعتیاد من وارد معرکهگیری ذهنی شده بودم: یعنی در ظاهر و در کلام هیچ اتفاقی نمیافتد اما در ذهن بلوایی ایجاد میشود زیرا به تواناییهای من بر میگردد، ترس، منیت و خودخواهی و قضاوتهای که در مورد او انجام میدادم حتی اگر به زبان نمیآوردم ولی همه و همه از نوع معرکهگیری بود.
به نظر شما عنصرهای معرکهگیری چیست؟
معرکهگیری در اثر کمبود دانش، حسادت، خودخواهی و یا منیت به وجود میآید و اگر کسی در کار خود شکست داشته و به اهداف خود نرسیده باشد بر سر دو راهي قرار گرفته و از دیگران عقب میماند، اینجا است که معرکهگیری میکند.
از دیدگاه شما معرکهگیری چگونه به وجود میآید؟
اگر شخصی با وجود تلاش و کار زیاد احتمال موفقیت نداشته و موفقیت فعلی او در معرض خطر قرار بگیرد در این حالت میگویند فلانی کلاهش پس معرکه است.
معرکهگیری چه نتیجهای را با خود به ارمغان میآورد؟
مهمترین حاصل و ارمغان معرکهگیری این است که حواس و تمرکز شخص را از مقوله آموزش پرت میکند.
به نظر شما در معرکهگیری چه چیزی از بین میرود؟
تصمیمگیری درست از بین میرود و شخص نمیتواند تفکر درست داشته باشد.
شما به عنوان همسفر در کنگره۶۰ چه کارهای برای یادگیری انجام میدهید؟
همه ما میدانیم که کنگره۶۰ نیز جای آموزش و یادگیری برای همگان است از تازهوارد تا ایجنت و... در کتاب ۶۰ درجه مبحث بهترین راه را از قول استاد سردار خواندیم که همه برای خدمت و اموزش قدم به حیات نهادهایم پس ابتدا اموزش و سپس خدمت انجام دهیم.
مصاحبه شونده: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر مهناز (لژیون دوم)
طراح سؤال، مصاحبه کننده و تایپ: همسفر بهاره رهجوی راهنما همسفر نسرین (لژیون دهم)عکاس خبری: همسفر ملیکا رهجوی راهنما همسفر مهناز (لژیون دوم)ویراستاری و ارسال: نگهبان سایت همسفر سمیرا رهجوی راهنما همسفر اشرف (لژیون هشتم)همسفران نمایندگی ابنسینا
- تعداد بازدید از این مطلب :
88