هشتمین جلسه از دوره بیست و هفتم سری کارگاههای آموزشی خصوصی کنگره ۶۰ نمایندگی عطار نیشابوری ویژه مسافران در روزهای سهشنبه با استادی: مسافر احمد، نگهبانی: مسافر علی و دبیری: مسافر محمد با دستور جلسه «رابطهی یادگیری با معرکهگیری» در تاریخ ۲۹ آبان ۱۴۰۳ ساعت ۱۷ آغاز بکار کرد.
خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان احمد هستم مسافر، انسان همواره با یادگیری و آموزش است که رشد و تکامل مییابد و اصول خلقت انسان بر پایه یادگیری بناشده است. سه مؤلفه تفکر، تجربه و آموزش که اضلاع مثلث دانایی است، بنیان و پایه یادگیری را استوار میسازد.
برای آموزش و یادگیری نیاز به مربی و راهنما است و در کنگره رهجو باید سرسپرده و گوشبهفرمان راهنما باشد؛ و با وقتشناسی و حضور بهموقع در جلسه عمومی و لژیون و با مشارکت و رعایت حرمتها و قوانین آموزش پذیر میشود و در کنگره بستر برای آموزش و یادگیری زندگی بهتر مهیا است و این اطلاعات در اپلیکیشن دژاکام و متون آموزشی و کتابها موجود است و با آموزش و حرکت در صراط مستقیم به دانایی و رشد و تکامل میرسد. دانایی و یادگیری پایان ندارد و زنجیره تعلیم پیوسته است؛ و انسان همواره نیاز به آموزش و یادگیری دارد.
اما در نقطه مقابل یادگیری، معرکهگیری است؛ که ریشه آن در جهل و ناآگاهی است. انسان با عدم انجام کارهای مربوطه و یا فرار مسئولیت معرکهگیری میکند. مفهوم واژهی معرکهگیری عبارت است تبدیل اصل یک موضوع به یک موضوع دیگر و یا توجیه خود فرد از خطای مرتکب شده و یا پنهان کردن مسئله است. در سفر اول هیچچیز مهمتر از آموزش نیست و در صورت عدم حضور بهموقع و عدم انجام وظایف رهجو که فرد خواستار رهایی ملزم به اجرای آن است به درمان درست نمیرسد و این مصداق معرکهگیری است و بر روی برنامه نیست و حتماً مشکل دارد. ممنون از همه عزیزان که به مشارکت من گوش کردید.
تایپ و نگارش: مسافر احمد لژیون چهارم
عکاس: مسافر مجتبی لژیون دوازدهم
- تعداد بازدید از این مطلب :
180