سومین جلسه از دوره پنجم سری کارگاههای آموزشی خصوصی کنگره۶۰ نمایندگی رضوی ویژه مسافران با استادی راهنما مسافر کاظم و نگهبانی مسافر عباسعلی و دبیری مسافر اکبر با دستور جلسه (رابطه یادگیری و معرکهگیری) در روز سهشنبه تاریخ ۱۴۰۳/۰۸/۲۹ رأس ساعت ۱۶:۳۰ آغاز بکار کرد.
خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان کاظم هستم یک مسافر.
خداوند را شاکر و سپاس گزارم که توفیق حضور در جمع شما عزیزان و این مکان مقدس را به من داد از ایجنت و لژیون مرزبانی تشکر و قدردانی میکنم.
دستور جلسه امروز در ۲ بخش انجام میشود (مرحله اول رابطه یادگیری و معرکهگیری و مرحله دیگر تولد یک سال رهایی مسافر حمید عزیز) را برگزار میکنیم.
ابتدا تولد حمید عزیز را تبریک میگویم و همانطور که تا امروز خدمتگزار کنگره۶۰ بوده در ادامه نیز خدمتگزار بماند و جایگاههای بالاتری را تجربه کند.
گاهی اوقات احساس میکنم دستور جلسات برای من که سالها در کنگره حضور داشتم مطلب تازهای ندارد؛ اما هر سال با تکرار این مباحث و مشارکتهای مسافران مطالب جدید آموزشی را متوجه میشوم. مشارکتها همیشه ارزشمند و جاری است و از تجربه دوستان که در مشارکتها گفته میشود نکتهبرداری کرده و از آن در زندگی بهره میبرم. به نقل یکی از مسافران برای معرکهگیری در ابتدا نیاز به یادگیری است؛ چون اگر مطلبی را ندانی نمیتوانیم در مورد آن معرکهگیری کنیم.
پایه و اساس خلقت بر اساس یادگیری (دانایی) است، تکامل انسان نیازمند آموزش و دانایی است پس من محکوم به یادگیری هستم. یادگرفتن وجههای مختلفی دارد: خوب، مؤثر، بهینه و بهدردبخور، یادگرفتن منفی، منفی شاید هم گاهی به دردمان بخورد.
به قول استاد امین، زندگی همچون بازی طراحی شده است، بازی که هر کسی قواعد آن را بهتر بداند برنده این بازی است. قواعد این بازی همان آموزش و یادگیری است که از آموزگار بیاموزیم، اگر نیاموختیم باز هم محکوم به یادگیری هستیم .
همه ما میدانیم یادگیری بسیار مهم است؛ ولی یادگیری اصول دارد، مطلب را باید بیاموزیم، خود یادگیری دارای مأموریت است؛ یعنی بههیچعنوان مطلب را یاد نمیگیری مگر که آن را انجام دهیم. این مأموریت اگر در مسیر هدف تعیین شده استفاده شود برای رسیدن به هدف هیچ آسیبی به انسان نمیرسد.
اگر مسافران آموزشها را یاد بگیرند؛ ولی در جهت هدف آنها که درمان اعتیاد است قدم برندارند به سمت نیروهای منفی سوق داده میشوند. پس مطالبی که میآموزیم حتماً باید در جهت هدف تعیین شده برنامهریزی شود در غیر این صورت شخص دارای منیت شده و وارد مثلث جهالت میشود.
یادگیری اگر بر اساس هدف نباشد و عملکرد نداشته باشد وارد معرکهگیری میشویم.
دستور جلسه را میتوانیم به دو بخش بیرونی و درونی تقسیم کنیم. بیرونی که همه ما میتوانیم آن را درک کنیم و در ظاهر مشاهده کنیم؛ اما از لحاظ درونی ذهن انسانها است در ظاهر بسیار آرام هستیم؛ ولی در ذهنمان بسیار درگیر و معرکهگیر هستیم. یکی از پارامترها و سوختهای معرکهگیری یارگیری است. هرگاه ذهن ما به دنبال این قضایا برود کسانی با این ذهنیتها هم به سراغ ما میآیند .
مسافران عزیز برای آموزش و یادگیری بهترین راه انتقال آن است که باز هم ثمره آن برای خودمان است؛ یعنی سبقت در مشارکت و سبقت در خدمت.
معرکهگیر زمانی قوت پیدا میکند که شنونده داشته باشد هرگاه در این فضا قرار گرفتیم بهترین کار این است که از آنجا دور شویم و با این نوع رفتار شخص معرکهگیر نیز شاید متوجه اشتباه خود شده و مسیر خود را اصلاح نماید.
درادامه تولد یک سال رهایی مسافر حمید عزیز از لژیون یکم را داشتیم.
اعلام سفر مسافر حمید:
با بیش از ۱۰ سال تخریب وارد کنگره شدم آلوده به انواع آنتی ایکس آخرین آنتی ایکس مصرفی تریاک، مدت ۱۰ ماه و ۴ روز سفر کردم به روش دی اس تی، داروی درمان شربت اوتی، راهنمای درمان آقا کاظم لژیون یکم رضوی، ورزش در کنگره شنا، رهایی به لطف خدا و دستان پر مهر آقای مهندس یک سال و ۳ ماه و ۴ روز.
خواسته مسافر:
من آرزو میکنم که روزی برسد، آموزشهای کنگره ۶۰ در تمام دنیا گسترش پیدا کند.
خلاصه سخنان راهنمای مسافر:
سلام دوستان کاظم هستم یک مسافر.حمید عزیز از روز اول که وارد لژیون شد خواسته داشت و شاید توانش برای درمان کم بود؛ دوست داشت که بیماری اعتیادش را درمان کند و مسیرهای مختلفی را رفته که نتیجه نگرفته بود و اما جایی که به دل حمید نشست کنگره ۶۰ بود. از هفتههای اول کارش را درست انجام داد CD را مینوشت و مشارکت میکرد و خدمتگزار بود. اینها همه خوب هست؛ همیشه میگفتم که درستی انجام کارهایت ایدهآل و خوب است؛ ولی اگر کاربردی نکنی کافی نیست. یک مطلب یاد بگیری بهتر از این هست که صد مطلب یاد بگیری و کاربردی نکنید. خدا رو شکر حمید کارش را انجام داد، شرایط کاریاش خیلی نوسان داشت؛ ولی چون پذیرفته بود و خواسته داشت، خودش را با شرایط درمان وفق میداد، مأموریتهای مختلفی باید میرفت؛ ولی تلاش کرد ۱۰ ماه سفر اول را به اتمام برساند و در سفر دوم شروع به خدمت کرد. امیدوارم با سرسپرده بودن نسبت به قوانین، حرمتها، پیشکسوتان، این مسیر را طی کند و روزبهروز حالش بهتر شود و انشاءالله تداوم در این مسیر بار معنوی، بار اقتصادی و بار محبتی بین خودش و خانوادهاش بیشتر شود و ما هم امروز یک سال رهایی ایشان را جشن میگیریم و در آینده هم در جایگاه کمک راهنمایی بتواند خدمت کند.
خلاصه سخنان مسافر:
سلام دوستان حمید هستم یک مسافر. در ابتدای کلام خداوند را سپاسگزار و شاکرم که حضور در کنگره ۶۰ را روزی بنده قرار داد. از بنیان کنگره۶۰ آقای مهندس دژاکام و خانواده محترمشان که این زمینه را فراهم کردند برای حضور ما خیلی ممنون و سپاسگزارم از راهنمای توانمندم جناب آقای نوروز پور عزیز که در حق من پدرانه و خالصانه کمک کردند نیز کمال تشکر و قدردانی را دارم از زمانی که افتخار شاگردیشان را دارم بدون هیچگونه کموکاست و نگاه ویژهای که داشتند عاشقانه و خالصانه من را هدایت و راهنمایی کردند در طول سفرم همیشه از راهنماییها و نصیحتهای ایشان تا جایی که در توان من بوده بهرهمند شدم و عملی کردم و نتیجه بهتری گرفتم همینطور که در صحبتهای ایشان بود. زندگی من از ۲ بخش تشکیل شد قبل ورود به کنگره و بعد از ورود من که قبل ورود تا حدودی اطلاعات و مطالعه داشتم؛ اما وارد کنگره شدم یک تضاد بین دانایی گذشته خودم و مطالبی که در کنگره آموزش گرفتم که اوایل سفر خیلی کنجکاو بودم سؤال میپرسیدم دنبال مطالب جدید و معرکهگیری بودم و دنبال یک نقطه سیاهی میگشتم و قیاس میکردم خدا را شکر کنگره ۶۰ در همه ابعاد و زمینهها هیچ نقصی ندارد و آموزشها بهصورت تماموکمال انجام شده و در مورد هر موضوعی کاملاً بررسی شده و هیچ نقطه کور یا پنهانی ندارد و بعد از گذشت مدتی از سفرم متوجه شدم آموزشهایی که به من داده میشود همانها نقطهضعف من هست و آنجایی که فکر میکردم نقطه قوت من بوده است همان مطالب حاشیهای من بود و با این آموزشهای کنگره به حال خوب و سلامتی رسیدم.
تصویربردار: مسافر علیرضا لژیون هشتم
تایپ و ارسال خبر: مسافر حسن لژیون دوازدهم
مرزبان خبری: مسافر رضا
نمایندگی رضوی مشهد
- تعداد بازدید از این مطلب :
369