English Version
This Site Is Available In English

دلیل خلقت انسان، آموزش گرفتن و خدمت کردن است

دلیل خلقت انسان، آموزش گرفتن و خدمت کردن است

جلسه دهم از دوره سی‌وپنجم کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰ نمایندگی خواجو با استادی؛ مسافر حسین، نگهبانی؛ مسافر سیف‌الله و دبیری؛ مسافر بهنام با دستور جلسه: " رابطه یادگیری با معرکه‌گیری " در روز سه‌شنبه مورخ ۲9 آبان‌ماه ۱۴۰۳ رأس ساعت ۱۷:۰۰ آغاز به‌کار نمود.

خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان حسین هستم یک مسافر.
خداوند را شکر می‌کنم که امروز توانستم در این جایگاه قرار بگیرم. از آقای مهندس و خانواده محترم‌شان سپاسگزارم که این بستر را فراهم نموده‌اند تا ما در آن آموزش بگیریم همچنین از راهنمایان محترمم که در این مسیر مرا یاری نمودند کمال تشکر را دارم.
دستور جلسه امروز: (رابطه یادگیری با معرکه‌گیری) می‌باشد.
آقای مهندس می‌فرمایند: فقط یاد گرفتن در درس، مدرسه و امتحان نیست ما هر روز که از منزل بیرون می‌آییم در حال یاد گرفتن هستیم مثلاً؛ نوزادی را در نظر بگیرید، از روزی که به دنیا می‌آید باید راه رفتن، حرف زدن، بعد مدرسه ، یک شغل و حتی یک رشته ورزشی یا هنری را دست بگیرد و همیشه درحال یادگیری باشد.
دلیل خلقت انسان، آموزش گرفتن و خدمت کردن است بنابراین ما به کنگره می‌آییم تا آموزش بگیریم و در صراط مستقیم حرکت کنیم.
مسئله بعدی معرکه‌گیری می‌باشد.
در قدیم اشخاصی بودند که معرکه می‌گرفتند یعنی؛ نمایش‌هایی مثل زنجیر پاره‌کردن، اجسام سنگین بلند کردن و... را اجرا کرده، از مردم پول می‌گرفتند. بعضی اوقات انسان‌ها درچرخه معیوب معرکه‌گیری قرار می‌گیرند یعنی وقتی شخصی درگیر مسئله‌ای شده و از نظر عقلانی محکوم می‌شود به جای سکوت یا عذرخواهی کردن، شروع به معرکه‌گیری کرده و یک موضوع را تبدیل به موضوعی دیگر می‌کند.
مثلاً؛ وقتی مردی از سرکار برمی‌گردد و می‌بیند که همسرش غذا درست نکرده، یا برعکس وقتی مردی برای خانه چیزی نخریده یا یادش رفته به‌جای عذرخواهی شروع به معرکه‌گیری می‌کنند و مسائل گذشته را پیش می‌کشند تا کم کاری خود را توجیه کنند.
معرکه‌گیری چندین شکل دارد؛ حسادت، خودخواهی، منیت، شکست در کار و دانش.
اصولاً وقتی انسان شکست می‌خورد شروع به معرکه‌گیری می‌کند مثلاً  رهجویانی که بعد از مدتی سفر خود را خراب کرده‌اند به دو دسته تقسیم می‌شوند؛ آقای مهندس در این باره می‌فرمایند؛ اشتباه کردن امر طبیعی است ولی مشکل از این جا به بعد پیش می‌آید که عده‌ای اشتباه خود را پذیرفته و برای جبران آن تلاش می‌کنند و سفر خود را ادامه می‌دهند و برعکس عده‌ای شروع به معرکه‌گیری کرده و برای سرپوش گذاشتن براشتباه خود از روی حسادت و نداشتن آموزش لازم از شعبه، راهنما و دیگران انتقاد می‌کنند.
انشاالله بتوانیم در مسیر یادگیری و آموختن قرار بگیریم تا در زندگی از خسارت زدن به خودمان، خانواده و اجتماع جلوگیری کنیم.

تایپ: مسافر حجت لژیون شانزدهم و مسافر حسین لژیون دوم
عکس: مسافر مهدی لژیون هشتم
تنظیم و ارسال: مسافر محمد لژیون پانزدهم

نمایندگی خواجو

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .