جلسه اوّل از دوره سیزدهم کارگاههای آموزشی خصوصی کنگره ۶۰ نمایندگی نائین، به استادی راهنمای محترم مسافر ابراهیم ، نگهبانی مسافر علی و دبیری مسافرجواد بادستور جلسه: «یادگیری و معرکه گیری» روزیکشنبه27آبان ماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۷ آغاز به کار کرد.
خلاصه سخنان استاد:
خدا را شکر میکنم که این جایگاه را یکبار دیگر لمس میکنم تا آموزش بگیرم و در راستای خدمت حرکت کنم. در مورد دستور جلسه که یادگیری و معرکهگیری است اول باید با معانی کلمات آشنا شویم، یادگیری صرفاً درس، مشق و امتحان نیست، بلکه پایه و اساس خلقت انسان بر مبنای یادگیری است. درواقع یادگیری یکی از اصول زندگی است و تماممسیر زندگی انسان را در برمیگیرد. نقطه مقابل یادگیری معرکهگیری است که ریشه در جهالت و ناآگاهی دارد. معرکهگیری به معنای تغییر موضع، نپذیرفتن اشتباهات و فرار از مسئولیت است.
معرکهگیری آفتی است که در زندگی روزمره همه انسانها نهفته است و در تمام سطوح زندگی دیده میشود و بسیار وسیع است. بهعنوانمثال فردی که در کنگره حضور دارد اما به درمان نمیرسد شروع به انتقاد از کنگره و خدمتگزاران آن میکند درحالیکه اشتباهات خود را نمیپذیرد. از نشانههای فرد معرکهگیر این است، که فرد درواقع از پذیرش اشتباهات خود و انجام اقدامات لازم برای بهبود خود فرار میکند و بهجای پیروی از دستورات راهنما و جلسات آموزشی دیگران را مقصر جلوه میدهند. یکی از روشهای جلوگیری از معرکهگیری شرکت منظم در جلسات نوشتن سیدیهای آموزشی که آقای مهندس در اختیار ما قرار داده است میباشد.
با گوش دادن و نوشتن این مطالب آگاهی لازم را کسب میکنیم واژ تجارب دیگران استفاده میکنیم تا بتوانیم در مسیر درست حرکت کنیم، زمانی که فرد اشتباهات خود را نپذیرد به درمان یا پیشرفت نمیرسد. مصرفکنندهای که قصد درمان ندارد وارد حاشیه و معرکهگیری میشود و درنهایت بهجای پیشرفت به مشکلات بزرگتری دچار میشوند.
تایپ و عکس :مسافرخسرو و مسافر محمود ازلژیون دوم
ویرایش، تنظیم و ارسال: مسافر محمدرضا راهنما تازه واردین
نمایندگی مسافران نایین
- تعداد بازدید از این مطلب :
74