English Version
This Site Is Available In English

معرکه‌گیری از جهل ناآگاهی و منیت انسان است

معرکه‌گیری از جهل ناآگاهی و منیت انسان است

یادگیری؛ یعنی فراگیری فرضیه خلقت انسان و موجودات همه بر پایه و اصول یادگیری، فراهم شده است. یادگیری فقط درس و مشق و امتحان نیست اصولاً زندگی خودش یادگیری است. فضا یادگیری، بسیار وسیع است؛ به طور مثال: یادگیری در ورزش، زبان خارجه، انواع و اقسام برخوردها و ...

ما هر روز در حال یادگیری هستیم و به معلوماتمان اضافه می‌شود. معرکه‌گیری، از جهل، ناآگاهی و منیت انسان به وجود می‌آید. معرکه‌گیری؛ در واقع تبدیل یک موضوع به موضوع دیگر است؛ زمانی که انسان اشتباه یا خطایی انجام می‌دهد؛ اما اشتباه خود را نمی‌پذیرد، دیگران را مقصر می‌داند، دائم نق می‌زند؛ به دلیل وجود منیت در او است؛ چرا که برای پنهان کردن خطای خودش وارد معرکه‌گیری می‌شود.

در قدیم افرادی بودند که بساطی را پهن و مردم را دور خود جمع می‌کردند که به آن‌ها معرکه‌گیر می‌گفتند. در کنگره رهجویی که به درمان رسیده باشد؛ هرگز بد کنگره را نمی‌خواهد و نمی‌گوید؛ در واقع معرکه‌گیری نمی‌کند؛ اما کسی که ظاهراً به درمان رسیده؛ ولی پنهانی مواد مصرف می‌کند، دچار عذاب وجدان می‌شود و از راهنما، کنگره، مرزبان و حتی دروس کنگره ایراد می‌گیرد، شروع می‌کند به معرکه‌گیری و در تلاش است دیگران را مقصر بداند.

اگر کسی در کنگره به دنبال حاشیه باشد و طبق برنامه عمل نکند؛ باید دانست به رهایی نرسیده است؛ زیرا پاکی و رهایی، گوهر بسیار قیمتی و گران بهایی است و کسی که این گوهر را به دست آورده باشد؛ اگر کسی به او چیزی بگوید اصلاً اهمیتی ندارد و ناراحت نمی‌شود و این گوهر در دسترس مصرف‌کننده‌ای نیست که به حال خوب نرسیده است  و به جای آموزش وارد معرکه‌گیری شده است.

معرکه‌گیری؛ باعث می‌شود از آموزش دور بمانیم و اشتباهات خودمان را نبینیم و به دنبال پوشاندن آن هستیم. ما به کنگره آمدیم تا یاد بگیریم و از معرکه‌گیری دور بمانیم.

منبع: سی‌دی رابطه یادگیری و معرکه گیری
نویسنده: همسفر لیلا رهجوی راهنما همسفر راضیه ( لژیون دوم)
ویرایش: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون ششم)
ارسال: همسفر مریم نگهبان سایت
همسفران نمایندگی یحیی زارع میبد

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .