English Version
This Site Is Available In English

هر روز در حال یادگیری هستیم

هر روز در حال یادگیری هستیم

اولین جلسه از دوره شانزدهم سری کارگاه‌های آموزشی خصوصی ویژه همسفران نمایندگی زنجان به استادی همسفر کبری، نگهبانی همسفر فرشته و ‌دبیری همسفر نعیمه با دستور جلسه «رابطه یادگیری و معرکه‌گیری» در روز دوشنبه 28 آبان‌ماه 1403 ساعت 16 آغاز به کارکرد.

خلاصه سخنان استاد:

ما در تمام طول عمر از کودکی، تا آخرین لحظه‌ عمر در حال یادگیری و کسب اطلاعات جدید هستیم. نه فقط در محیط‌های آموزشی بلکه در حین مطالعه، تماشای فیلم، سفر، تعاملات اجتماعی، تجارب مختلفی را کسب می‌کنیم.

کارشناسان، یادگیری را یک فرایند می‌دانند که بر ساختار مغز تأثیر می‌گذارد. یادگیری عمیق و طولانی‌مدت شامل، درک، ایجاد ارتباط بین ایده‌ها، دانش قبلی، تفکر مستقیم و انتقال دانش در زمینه‌های جدید متفاوت است.

یادگیری می‌تواند، رفتارها و واکنش‌های فرد را تغییر داده و بهتر یا بدتر کند. تغییر رفتار، در نتیجه با عمل و کسب تجربه به دست می‌آید.

یادگیری برای مشق، درس و وادی‌ها نیست. اصولاً، زندگی خود یادگیری است. تمام خلقت موجودات، همه بر پایه‌ یادگیری فراهم شده. یادگیری می‌تواند انواع ورزش‌ها باشد، انواع زبان‌های خارجی باشد. یادگیری در برخورد ما با دیگران و با اطرافیان.

ما هر روز در حال یادگیری هستیم. ما به کنگره می‌آییم تا چیزهایی را یاد بگیریم، من بشخصه خودم خیلی چیزها یاد گرفتم.

خود من، اصلاً در مورد اعتیاد آگاهی نداشتم، نمی‌دانستم مسافرم وقتی مواد مصرف می‌کند حالش چطور می‌شود. همیشه در خانه‌ ما دعوا بود و همیشه بر‌خورد من تند بود و اصلاً درکشان نمی‌کردم. الان خدا را شکر می‌کنم که به کنگره آمده‌ام و یاد گرفته‌ام و تغییر کردم و بر‌خوردم با مسافرم خیلی عوض شده است.

ما باید آن چیزهایی را که یاد گرفته‌ایم، در اختیار دیگران قرار بدهیم؛ مانند راهنمایی که در کنگره ۶۰ بی‌منت آموزش‌های خودش را در اختیار ما می‌گذارد.

در مورد معرکه‌گیری، ما دو نوع معرکه‌گیری داریم. خوب یا بد، مثبت یا منفی.

وقتی ما دربارة معرکه‌گیری صحبت می‌کنیم، منظورمان جلب‌توجه و ایجاد هیجان در یک محیط است. حال چطور این موضوع به یادگیری مربوط می‌شود؟ وقتی ما در یک محیط جذاب و هیجان‌انگیز هستیم، مغز ما بهتر کار می‌کند و راحت‌تر یاد می‌گیریم.

فرض کنید، در یک کارگاه آموزشی، مدرسی باانرژی و شادابی از بازی‌های گروهی استفاده می‌کند. یک بازی طراحی می‌کند که در آن شرکت‌کننده‌ها باید با هم همکاری کنند که اطلاعات جدید را به دست بیاورند. در این حالت نه‌تنها افراد بیشتر درگیر می‌شوند؛ بلکه یادگیری آنها نیز عمیق‌تر می‌شود.

به‌طورکلی معرکه‌گیری مثبت می‌تواند به یادگیری کمک کند، اگر ما با هیجان و جذابیت به یادگیری نزدیک شویم نه‌تنها اطاعات را بهتر درک می‌کنیم؛ بلکه این اطلاعات را به مدت طولانی‌تری به‌خاطر خواهیم سپرد.

بعد منفی معرکه‌گیری؛ این است که در افکار و اندیشه پریشان خودش غرق شده و کسی را نمی‌بیند و فقط خودش را می‌بیند. آن‌قدر فکرهای منفی در مورد دیگران می‌کند که معرکه‌گیری کند و می‌خواهد همه چیز را به نفع خودش تمام کند. در قدیم به پهلوانان معرکه‌گیر می‌گفتند که آدم‌ها را دور خودشان جمع می‌کردند و سرگرم می‌کردند، زنجیر پاره می‌کردند و در آخر هم یک‌کاسه‌ای بین مردم می‌چرخاندند و هر کسی پولی می‌داد.

ضرب‌المثلی هم داریم که می‌گوید: سر پیری و معرکه‌گیری، زمانی این حرف زده می‌شود که در زمان پیری، کارهایی مانند جوانان انجام می‌دهند که در شخصیت یک سالخورده نیست.

مرزبانان کشیک: همسفر مهسا و مسافر اکبر
تایپ: همسفر سحر رهجوی راهنما همسفر غزال (لژیون سوم)
عکاس: همسفر مهسا مرزبان خبری
تنظیم و ارسال: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر اعظم (لژیون ششم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی زنجان

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .