English Version
This Site Is Available In English

رسیدن به آگاهی، کلید دوری از معرکه‌گیری

رسیدن به آگاهی، کلید دوری از معرکه‌گیری

جلسه دوازدهم از دور دهم سری کارگاه های آموزشی خصوصی مسافران کنگره ۶۰ نمایندگی امام قلی خان به استادی مسافر رامین و نگهبانی مسافر محمد و دبیری مسافر رسول با دستور جلسه «رابطه یادگیری و معرکه گیری» در روز یکشنبه ۱۴۰۳/۰۷/۲7ساعت ۱۷ آغاز به کار نمود.
خلاصه سخنان استاد:

خداوند را شاکر و سپاسگزارم که توانستم در این جایگاه قرار گرفته و آموزش ببینم. از آقای مهندس بابت فراهم کردن این بستر و آموزش‌های ناب‌شان و همچنین از راهنمای خوبم آقای علیرضا اعتباریان، ایجنت محترم و مرزبانان تشکر و قدردانی می‌کنم که به من اجازه دادند در این‌ جایگاه قرار بگیرم.
دستور جلسه این هفته رابطه یاد گیری و معرکه گیری است. قبل از این که بخواهم در مورد دستور جلسه صحبت کنم به خاطر دارم که حدود سه‌سال و نیم پیش که برای درمان وارد کنگره شدم، اولین هدفم قرار گرفتن در این جایگاه بود که امروز به آن رسیدم.
یادگیری و معرکه‌گیری یک موضوع پیچیده است که تمام انسان‌ها به صورت خود‌آگاه و ناخودآگاه روزانه با آن سر و کار دارند و برای هر شاخه‌ای باید یک دستور جلسه جداگانه باشد. معرکه‌گیری هیچ ربطی به این که چه مدت زمانی هست در کنگره آموزش می‌بینیم یا این که چه مدت زمانی است رها شدید، ندارد و تمامی انسان‌ها به گونه‌ای خودشان هر روز درگیر موضوع معرکه‌گیری هستند.
همه ما باید بدانیم که عوامل معرکه‌گیری تمامی ما را به عقب بر می‌گرداند و اگر بخواهیم از موضوع معرکه گیری دوری کنیم، باید نسبت به این موضوع آگاهی کامل داشته باشیم. در سی‌دی آفت و ویروس از استاد امین می‌توانید در این رابطه آموزش‌های مفیدی بگیریم.


در مورد روابط با دیگران نیز باید به تعادل برسیم و اگر این تعادل برقرار شود ما همیشه از معرکه‌گیری دوری کرده و هیچ‌گاه درگیر این موضوع نخواهیم شد. در مورد یاد‌گیری معمولا انسان‌ها برای ارتقا خود در حلقه‌های مختلف حیات نیاز به یاد گیری دارند. در کنگره مفهوم واژه یادگیری همان آموزش  است؛ که به تبع آن به دانایی و دانایی موثر برسیم. آقای امین در جزوه جهان‌بینی مثلث دانایی را شامل آموزش، تجربه و تفکر می‌دانند که اگر ما بتوانیم این سه ضلع مثلث را به تعادل یکسان برسانیم، درگیر معرکه گیری نخواهیم شد.
مفهوم معرکه‌گیری همان جهل و نادانی‌ است که نقطه مقابل دانایی می‌باشد. سه ضلع مثلث جهالت نیز شامل منیت، ترس و نا‌‌امیدی است. اگر شخصی دچار منیت شود و اشتباهات خود را نپذیرد و قبول نکند در واقع جهل و نادانی خود را گسترش می‌دهد. از اینکه با سکوت زیبایتان به صحبت‌های من گوش کردید، از همه شما سپاسگزارم.

مرزبان کشیک: مسافر محمدرضا

تقدیم به نگاه زیبایتان
گروه سایت نمایندگی امام‌قلی‌خان

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .