جلسه یازدهم از دوره بیست و هشتم کارگاههای آموزشی، خصوصی مسافران کنگره ۶۰ نمایندگی سهروردی اصفهان به استادی راهنمای تازه واردین مسافر مجید، نگهبانی مسافر علیرضا و دبیری مسافر ابراهیم با دستور جلسه ((رابطه یادگیری با معرکه گیری)) روز یکشنبه 27 آبان ماه ۱۴۰۳ رأس ساعت ۱۷ آغاز به کار کرد.
خلاصه سخنان استاد محترم
سلام دوستان مجید هستم یک مسافر، خدا را شاکرم که به من فرصت داد تا در خدمت عزیزان باشم و این جایگاه را لمس کنم. از نگهبان عزیز و دبیر محترم سپاسگزارم و از آقا محسن خیراندیش که این فرصت را به من دادند سپاسگزارم. اما دستور جلسه (رابطه یادگیری و معرکهگیری) این دستور جلسه؛ افراد کنگره ۶۰ را به دو دسته نامساوی تقسیم میکند.
دسته اول همان دسته کسانی که دنبال یادگیری هستند، حالا دو حالت دارد اینها که میخواهند یاد بگیرند و آموزش ببینند، این حالت که برای خود منِ مجید اتفاق افتاد و این را باید بدانم و آگاه باشم، آموزشها را دیده باشم، وقتی این اتفاق برای من میافتد مثلا در اوایل سفر، راهنما یک چیزی به من میگوید؛ ممکن است من خوشم نیاید.
نیروی منفی اینجا وارد عمل میشود، به من میگوید مواد مصرف میکردی و حالا باید از این بنده خدا هم حرف بشنوی!! وارد معرکه میشویم، وارد حاشیه میشویم، وارد غر زدن میشویم، این را باید بدانم اگر راهنما به من یک چیزی میگوید، سختگیری به من میکند برای درمان من است.
اگر این را بدانم وارد حاشیه نمیشوم چون خیلیها این نکته را نمیدانند، چون این دستور جلسه را کار نکردند وارد حاشیه میشوند و کمکم وارد معرکه میشوند، همه افراد، کنگرهای نیستند، مثلاً از ترس همسر آمدهاند، از ترس محل کار آمدهاند، اصلاً خواسته درمان ندارند، اگر من خواسته درمان نداشته باشم، هیچکس برای من نمیتواند کاری انجام دهد، چون در کنگره گفته میشود اعتیاد درمانگر ندارد و درمانگر خودِ فرد مصرف کننده میباشد.
اگر مصرف کننده خواسته نداشته باشد چه کسی میتواند برای او درمان انجام دهد؟ پس کسانی که خواسته ندارند و به هر دلیلی در کنگره آمدهاند، مسلماً دنبال آموزش نیستند و دنبال یادگیری نیستند، دنبال درمان نیامدند، دنبال یک چیز دیگری هستند؛ دنبال حاشیه و معرکهگیری هستند.
حالت دوم این که کسی که خواسته درمان ندارد و وارد حاشیه و معرکه میشود، ما به حرفهایش گوش ندهیم، وقتی کسی نباشد گوش بدهد، برای آن شخص دو حالت وجود دارد، اول اینکه از کنگره پرت میشود و یا اینکه میماند و به درمان ادامه میدهد.
وقتی ما وارد معرکه کسی نشویم با این کار خود برای آن کاری مفید انجام دادهایم یا میماند و یا میرود. وقتی با کسی که به دیوار غیبت تکیه میکند همراه نشویم، میبینیم که شخصی در مورد افراد خدمتگزار شعبه غیبت میکند مشخص است که فرد به دنبال درمان و آموزش نیست.
برای درمان اعتیاد سه ضلع را باید در نظر بگیریم تجربه، تفکر و آموزش، ما باید چنین کاری را انجام میدادیم و تفکر میکردیم، تجربه هم داشتیم، کلاَ خیلی راهها را برای ترک رفته بودیم، ولی ضلع آموزش در این مثلث کمترین رشد را در ما داشته است.
انشاءلله همگی از بستری که فراهم شده بتوانیم استفاده کنیم، موردی که همیشه به تازه واردها میگویم این است که تکتک ما به این مسیر دعوت شدیم و این صندلیها برای ما رزرو و لطف خدا شامل حال ما شده و منتی هم سر کسی نیست. ناخدای این کشتی خدا است، خدا ما را به این مکان دعوت کرده است و باید از این فرصت به نحو احسن استفاده کنیم .
مرزبان کشیک مسافر داریوش
دیتاشو: مسافر رضا ل۱۶ و مسافر غلامعلی ل۹
ضبط صدا : مسافر حمید ل۱۸، مسافر اکبر ل2
تایپ: مسافر جمال ل14، مسافر منصور ل4
ویراستار: مسافر رامین ل4، مسافر مرتضی ل9
تنظیم و ارسال: مسافر ایمان
مسافران نمایندگی سهروردی اصفهان
- تعداد بازدید از این مطلب :
569