هشتمین جلسه از دوره چهاردهم سری کارگاه های آموزشی خصوصی کنگره 60 نمایندگی کاشمر به استادی راهنمای تازه واردین مسافر جواد، نگهبانی مسافر حسین و دبیری مسافر جعفر با دستور جلسه «رابطه یادگیری و معرکه گیری» روز یکشنبه 27 آبان ماه 1403 ساعت 16 آغاز به کار نمود.
خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان جواد هستم یک مسافر.
از نگهبان جلسه حسین آقا تشکر می کنم که استادی و مسئولیت اداره جلسه را به من واگذار نمودند تا خدمت کنم و آموزش بگیرم. دستور جلسه این هفته (رابطه یادگیری و معرکه گیری) می باشد.
امروز حال خوبی دارم یکی این که استاد جلسه هستم و مورد بعدی این که من اواسط سفر اول درگیر کبد چرب شده بودم و خیلی ناراحت بودم. سه دوره کامل از داروی گیاهی استفاده کردم ولی نتیجه نگرفتم، بعد داروی پزشکی استفاده کردم حتی چندین بار تا مشهد هم برای درمان رفتم ولی باز نتیجه نگرفتم. با راهنمای درمانم مشورت کردم، در نتیجه تصمیم گرفتیم که تمام داروهای گیاهی و پزشکی را قطع کنم و از D.SAP استفاده کنم.
الان مدت سه هفته است که داروهای گیاهی و شیمیایی را قطع کردم و طبق برنامه از D.SAP استفاده می کنم. امروز که نتیجه آزمایش را گرفتم گرید کبد من یک درجه پایین آمده و در مسیر کاهشی قرار گرفته و از این بابت خیلی خوشحالم که چنین دارویی است که بیماری من را به درمان برساند و از این بابت قدردان جناب مهندس و سیستم کنگره هستم.
دستور جلسه این هفته «رابطه یادگیری و معرکه گیری» یک جمله ای است که سه کلمه کلیدی همراه دارد.
معرکه گیری: به یک معنی مکانی است که در قدیم افراد دور هم جمع می شوند و حرکات و نمایشی که توسط پهلوانان اجرا می شد را تماشا می کردند.
گاهی مواقع معرکه گیری خیلی بد نیست و ما می توانیم از آن چیزهای مفید برداشت کنیم. جناب مهندس می فرمایند: ما در کنگره 60 قانون یازدهم یا سبد را از روی معرکه گیری های قدیم برداشت کردیم.
اما اینجا و در این دستور جلسه منظور از معرکه گیری این است که ما اشتباه یا خطایی که مرتکب شدیم را نمی پذیریم و آن را به دیگران نسبت می دهیم و گردن دیگران می اندازیم.
من اگر قرار است داخل کنگره ماندگار باشم و بتوانم آموزش بگیرم باید از این نوع معرکه گیری دور باشم.
آقای مهندس در دستور جلسات و سی دی های مختلف از این روش و ترفند زیاد استفاده می کنند مانند: سی دی های فضولی و آسایش، از فرمان برداری تا فرماندهی یا دستور جلسات قضاوت و جهالت، رابطه یادگیری و معرکه گیری که از کلمات و موضوعات مختلف که با هم در ارتباط و حتی گاهی در تناقض هستند استفاده می کنند.
به عنوان مثال شخص اگر فرمانبردار خوبی نباشد نمی تواند فرمانده خوبی باشد.
یا اگر من فضول باشم اصلا در زندگی خود آسایش ندارم، اگر من مردم را قضاوت می کنم این کار از جهالت و نادانی من نشاط می گیرد و باعث می شود که از آموزش گرفتن دور می شوم.
در یادگیری و معرکه گیری هم همین طور است اگر قرار است من در مسیر کنگره باشم و بتوانم از آموزش ها و مطالب بیان شده در جلسات و لژیون ها برداشت داشته باشم باید از معرکه گیری دور باشم زیرا این کار باعث گرفتاری بیشتر در تاریکی ها و جلوگیری از یادگیری من می شود.
ما در مثلث دانایی و مثلث جهالت یاد می گیریم که منیت از آموزش جلوگیری می کند و این جا هم معرکه گیری مانع آموزش می شود.
از این که سکوت کردید و به صحبت های من گوش نمودید از همه شما متشکرم.
عکاس: مسافرعلی لژیون یکم راهنما مسافر احمد.
تایپ: مسافر احمد لژیون هشتم راهنما مسافر امید.
ویراستار: مسافر محمد لژیون سوم راهنما مسافر حمید.
ارسال خبر: مسافر حمید لژیون چهارم راهنما مسافر مجید.
مرزبان کشیک: مسافر کاظم
- تعداد بازدید از این مطلب :
92