سلام دوستان مهشید هستم همسفر
معرکه گیری، نقطه مقابل یادگیری میباشد و ریشه آن به جهل و ناآگاهی انسان بر میگردد. وقتی یک انسان اشتباهات خود را نمیپذیرد و آنها را گردن بقیه میاندازد دچار معرکه گیری شده است؛ مثلا در همین مسئله اعتیاد به هر مصرف کننده که بگویی چگونه وارد این راه شده سریعا گردن خانواده و دوستان و جامعه میاندازد، این معرکه گیری در مصرف کنندگان بسیار طبیعی میباشد؛ اما کافی است همین مصرف کننده راه درمانش را با سفر در کنگره آغاز کند، میتوان به راحتی تغییرات را در آن، بر اثر یادگیریهایی که در این سفر دارد درک و مشاهده کرد.
در معرکه گیری سه صفت، ترس، منیت و ناامیدی وجود دارد؛ مثلا فردی که دچار معرکه گیری است دچار منیت است و اشتباه خودش را نمیپذیرد و ترس دارد که دیگران مقصرش بدانند و از او دور شوند و دچار ناامیدی میشود. ما باید تلاش کنیم در مسیر مخالف این موارد یعنی مثلث دانایی قدم برداریم و مثلث دانایی را در خود تقویت کنیم که شامل؛ تفکر، تجربه و آموزش است و این باعث میشود معرکه گیری را به کمترین حد خویش برسانیم. ما باید بدانیم همین یادگیری ها و دوری از معرکه گیری باعث شده، که خیلی از افرادی که وارد کنگره میشوند راه ارزشها را در پیش بگیرند و به سرعت به درمان برسند.
سلام دوستان نرگس هستم همسفر
یادگیری و آموزش باید در تمام سطوح زندگی باشد، که تاثیر مستقیم روی دانایی و طرز برخورد و رفتار افراد دارد. دانایی شامل مثلث؛ آموزش، تفکر و تجربه است؛ که در مقابلش معرکه گیری است که شامل: ترس، منیت و ناامیدی است، که فرد به خاطر منیت اشتباهات خودش را نمیبیند، مدام راجع به اشتباهات دیگران حرف میزند و این به علت ترس ازدست دادن است و در نهایت همیشه در حاشیه و ناامیدی قرار دارد؛ اما کسی که مدام در حال یادگیری است، تمرکزش روی آموزش خودش است و گوهر ارزشمندی بدست میآورد و تبدیل به شخص قدرتمندی میشود.
نویسنده: همسفر مهشید و همسفر نرگس رهجویان راهنما همسفر زینب (لژیون یکم)
ویرایش: همسفر زهرا رهجو راهنما همسفر زینب (لژیون یکم)
ویراستاری و ارسال: همسفر ملیکا نگهبان سایت
همسفران نمایندگی دانیال اهواز
- تعداد بازدید از این مطلب :
72