English Version
This Site Is Available In English

از هر لحظه آموزش بگیریم

از هر لحظه آموزش بگیریم

آقای مهندس دو قانون ساده را برای یادگیری و معرکه‌گیری عنوان می‌کنند؛ اولی در جهت مثبت و دومی در جهت منفی. حرف زدن از ناامیدی و غر زدن در کنگره جهت منفی دارد. زمانی‌ که انسان از وظایف خود آگاه نباشد و به ترتیب عمل نکند، نسبت به حرمت‌های کنگره بدون توجه باشد و به آن‌ها دقت نکند و گذرا نگاه کند بار معرکه‌گیری افزایش می‌یابد. این امر باعث می‌شود فرد از زیر بار مسئولیت‌های خود فرار کند.

گاهی رهجو برای ثابت کردن خود در قالب فرمانبرداری، معرکه‌گیری می‌کند. معرکه‌گیری به سمت یادگیری مسیر خود را در جهت مثبت پیدا کرده و در جهت منفی، راه خودش را به صورت انجام کارهای ضدارزشی پیدا می‌کند.

فردی که معرکه‌گیری می‌کند از آموزش‌ها دور می‌ماند؛ زیرا فقط می‌خواهد صحبت کند‌. یادگیری این شخص تنها بر زبان جاری می‌شود و هیچ‌گاه نمی‌تواند آن را از قوه به فعل تبدیل نماید.

در رابطه با شکل یادگیری و قرارگرفتن در هر شرایطی، باید سعی کنیم آن‌ را مدیریت نماییم. از هر لحظه و موقعیت‌ آموزش بگیریم و در راستای همان شرایط از آن استفاده کنیم. همچنین برای عبور از مشکلات باید از معرکه‌گیری فاصله گرفته و به دنبال راه‌حل برای آن‌ها باشیم.

در یادگیری و معرکه‌گیری تضاد وجود دارد و کاملا معکوس یکدیگر عمل می‌کنند. یادگیری، آرامش و تعادل به همراه دارد؛ اما معرکه‌گیری آرامش و تعادل را در همه جهات از زندگی انسان گرفته و او را از آموزش‌ در تمام سطوح دور می‌کند.

مسئله‌ای که می‌تواند در یادگیری بسیار کمک‌کننده باشد خدمت کردن است، نه تماشاگر بودن. اگر فرد خدمتی نداشته باشد به مرور زمان بهانه‌گیر شده، شروع به نق زدن و غیبت می‌کند، دیگران را مورد قضاوت قرار می‌دهد و در آخر به سمت معرکه‌گیری حرکت می‌کند.

زمانی‌ که انسانی معرکه‌گیر می‌شود تنها برای خود مشکل‌ ایجاد می‌کند و مسافر یا همسفر را از مسیر درمان دور می‌کند؛ اما تجربه ثابت کرده است فردی که در کنگره‌۶۰ در حال آموزش است و در راستای اهداف کنگره خدمت می‌کند، در اثر تغییر در تفکر، جهان‌بینی و اندیشه، کمتر وارد حاشیه شده و به شخصی غیر از خود کاری ندارد؛ در نتیجه دچار قضاوت، تهمت و غیبت نمی‌شود.

هر فرد در کنگره به طور مداوم در حال آموزش‌ است؛ اگر یادگیری‌های خود را در زندگی و جامعه به کار ببرد، از معرکه‌گیری جلوگیری می‌کند.

زمانی‌که انسان شروع به معرکه‌گیری می‌کند از آموزش عقب مانده و هر روز در زندگی با چالش‌های زیادی روبه‌رو می‌گردد و افکار منفی در ذهنش هر لحظه قوی‌تر می‌شوند تا هنگامی که آن‌ها را دوباره به شکست، ناکامی و تاریکی‌ها سوق می‌دهد. معرکه‌گیر همیشه حواس‌پرت است، ذهن او همواره درگیر مسائل است و توان خارج شدن از معرکه را ندارد. قرار گرفتن در صراط مستقیم، فرمانبرداری کردن، اجرای حرمت‌ها و قوانین الهی و آموزش‌های کنگره ما را به یادگیری نزدیک و نزدیک‌تر می‌کنند.

اگر یک همسفر آموزش‌ کامل ندیده و به دانایی نرسیده باشد، قطعا وارد معرکه‌گیری خواهد شد. ابزاری مانند خدمت کردن دانایی انسان را افزایش می‌دهد و در نهایت فرد را به دانایی مؤثر می‌رساند.

در معرکه‌گیری انسان دچار سردرگمی، ناامیدی و منیت شده تا جایی‌ که ضربه‌های سنگینی می‌خورد؛ بنابراین آموزش‌ها کاملا نتیجه عکس می‌دهند.

معرکه‌گیری علت‌های مختلفی دارد؛ مانند نداشتن انگیزه برای یادگیری؛ زیرا فرد آموزش را دوست ندارد یا اینکه برخی افراد دچار منیت می‌شوند. در حالت اول فرد نه تنها نیاز به آموزش و یادگیری را در خود احساس نمی‌کند؛ بلکه خود را جای استاد و راهنما می‌بیند و یا حتی جایگاه خود را بالاتر از آن‌ها تصور می‌نماید. گاهی عده‌ای را دور خود جمع کرده و معرکه راه می‌اندازد‌ و صحبت می‌کند.

اجرا نکردن قوانین نیز یکی از دلایل معرکه‌گیری است. زمانی که انسان در حال یادگیری باشد؛ اما آموزش‌ها را در زندگی خود کاربردی نکند و از نقطه قوه به فعل در نیاورد، ساکن و بی‌حرکت می‌ماند. این امر باعث معرکه‌گیری شده و انسان معرکه‌گیر بی‌سرانجام است، بدون دریافت آموزش و یادگیری در خود غرق شده و حتی گاهی افرادی که به او توجه داشته‌اند را نیز با خود غرق می‌کند. همچنین او در جهت منفی حرکت می‌کند، از صراط مستقیم خارج می‌شود و به ضدارزش‌ها نزدیک می‌گردد؛ به همین علت یادگیری و آموزش او متوقف شده و در نهایت از تعادل خارج و به تباهی کشیده می‌شود.

یادگیری می‌تواند آرامش، تعادل و در نهایت قرار گرفتن در صراط مستقیم را به ارمغان بیاورد؛ اما معرکه‌گیری کاملا بر‌عکس عمل می‌کند، آرامش و تعادل را از انسان گرفته و سبب غرق شدن در نیروهای شیطانی و رفتن به سمت تباهی می‌گردد.

در نتیجه زمانی‌ که از معرکه‌گیری فاصله می‌گیریم هر روز به آموزش‌ها نزدیک‌تر شده، دانایی ما به دانایی موثر تبدیل و همچنین می‌توانیم در کنگره خدمتگزار راستین و واقعی باشیم.

نویسنده : همسفر سمانه رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون نهم)
ویراستاری: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون نهم)
ارسال: همسفر مرضیه نگهبان سایت
رابط خبری: همسفر طاهره مرزبان خبری
همسفران نمایندگی صالحی

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .