فلسفه وجودی کنگره۶۰ درمان و رهایی از اعتیاد است؛ برای محیا شدن این مهم نیاز به یادگیری و آموزش است. درواقع در کنگره هستیم که آموزش بگیریم و آموزشها را انتقال بدهیم؛ برای رهایی از اعتیاد و افکار منفی نیز آموزش نیاز است. هر یک از اعضاء کنگره۶۰ در جایگاه مسافر یا همسفر، دو مشخصه خاص دارند، آموزش دیدن و خدمت کردن. اگر این دو مشخصه را درست کاربردی کنند وارد بازی معرکهگیری نشده و به بهترین حال ممکن خواهند رسید. معرکهگیری تمثیلی از ورود به مسائل حاشیهای و دور شدن از مقوله آموزش و خدمت است. معرکهگیر نیروی خود را صرف آموزش، یادگیری و خدمت نمیکند این افراد بهصورت خودکار سمت حاشیه و مسائل منفی میروند و ديگران را نقد و بررسی میکنند.
بهنوعی میشود گفت: اگر افسار نفس و خواستههای آن را در دست نگیریم نفس افسار ما را در دست خواهد گرفت. تجربه نشان داده افرادی که در کنگره۶۰ در چرخه آموزش و خدمت هستند سمت مسائل حاشیهای جذب نمیشوند. به قول آقای مهندس «معرکهگیری یعنی آورگاه»، آورگاه به معنای جایی است که در آنجا جنگ و درگیری است. معرکهگیری در اثر کمبود آموزش، حسادت و خودخواهی به وجود میآید. یادگیری و معرکهگیری در جهت مخالف هم هستند. اگر به معرکهگیری توجه کنیم به مثلث ترس، منیت و ناامیدی خواهیم رسید. در هر مکان یا سیستم که باشیم و بخواهیم معرکهگیری و نق زدن را ادامه بدهیم در نادانی خود خواهیم ماند.
اگر درست آموزش بگیریم؛ حتی میتوانیم از معرکهگیری هم آموزش گرفته و متوجه شویم آیا معرکهگیر آرامش دارد؟ حالش خوب است؟ فرد معرکهگیر جز آنکه افراد را از خود دور کرده و تنها میماند؛ چیز دیگری برای خود به ارمغان نخواهد داشت. حال تصمیمگیرنده خود هستیم که میخواهیم معرکهگیر باشیم یا خدمتگزار. آموزشها را در جهت یادگیری و خدمت کاربردی کنیم یا در جهت معرکهگیری؟ تنها باشیم و بهطرف مسائل منفی و حال بد رفته یا بهطرف حال خوب برویم. استاد سردار میگوید: «باید ساخته شویم و برای ساختهشدن باید بیاموزیم تا به درجهای که ممکن است برسیم.»
نویسنده: همسفر بهاره رهجوی راهنما همسفر نسرین (لژیون دهم)
ویراستاری و ارسال: همسفر سمیرا رهجوی راهنما همسفر اشرف (لژیون هشتم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی ابنسینا
- تعداد بازدید از این مطلب :
71