جلسه دوازدهم از دوره دهم سری کارگاههای آموزشی عمومی کنگره ۶۰ ویژه مسافران و همسفران نمایندگی دلیجان با استادی راهنمای تازه واردین مسافر محمد و نگهبانی پهلوان مسافر محمد و دبیری موقت مسافر مصطفی با دستور جلسه:« رابطه یادگیری و معرکهگیری»، در تاریخ ۲۶ آبان ماه ۱۴۰۳ در ساعت ۱۷ آغاز به کار نمود.
سخنان استاد:
سلام دوستان محمد هستم یک مسافر، خداوند را سپاس که توانستم یک بار دیگر این جایگاه را لمس کنم و خدمت کنم. از آقای مهندس، ایجنت محترم و مرزبانان شعبه و نگهبان محترم سپاسگزارم که اجازه دادند من در این جایگاه خدمت کنم. دستور جلسه امروز رابطه یادگیری معرکهگیری است. هر سیستم یا هر کارخانهای برای بنا شدن نیاز به سه مؤلفه دارد که شامل پول، نیروی انسانی و علم میباشد که علم با آموزش گرفتن و تجربه کردن و تفکر کردن به دست میآید و من میتوانم بگویم چون در این جایگاه هستم نیاز به آموزش ندارم زیرا اساس کار خلقت بر مبنای آموزش گرفتن، آموزش دادن و زندگی کردن است.
انسان در هر جایگاهی که باشد باید آموزش بگیرد که حتی آقای مهندس و امامان و پیامبران در هر زمینهای که هستند نیاز به آموزش دارند. اصولاً انسان همیشه خوبیها را فراموش میکند و بدیها را در خودش نگه میدارد که در سی دی آفت استادامین میفرماید: همیشه درختی دچار آفت میشود که ثمر داشته باشد و درختانی مانند کاج و چنار چون میوه ندارند دچار آفت نمیشوند. در معرکهگیری چون نقطه مقابل آن یادگیری است آن را هدف قرار میدهد و در معرکهگیری اصلاً آموزش وجود ندارد و این صحبتی که استادامین داشتند این را میتوان برداشت نمود.
یک سفر اولی همیشه خواستار درمان و در حال آموزش گرفتن است اما من به عنوان یک فرد سفر دومی چون به یک جایگاهی رسیدهام یک نیروهایی در من وجود دارد که اگر نتوانم آنها را مهار کنم دچار منیت میشوم و احساس غرور به من دست میدهد و نمیتوانم جایگاه هم لژیونی خودم را ببینم که از من بالاتر است و دست به هر کاری برای خالی کردن زیر پای او میزنم و از او بدگویی میکنم و آقای مهندس برای همین میگویند که حتی شخصی که وارد سفر دوم میشود باید در کنگره حضور داشته باشد و در لژیون خودش آموزش بگیرد. آقای صدیقی دیدهبان تازه واردین فرمودند که راهنماهای تازه واردین بعد از اتمام مشاوره اگر در لژیون حضور نداشته باشند و آموزش بگیرند دچار آفت میشوند و این اتفاق میافتد که من چند نفر از دوستان را دور خود جمع میکنم و شروع به بدگویی از شخصی دیگر را میکنم.
معرکهگیری که در قدیم تعدادی افراد در یک میدان جمع میشدند و شخصی برای فروش کالا و یا جمع کردن پول به وسیله حقه و نیرنگ شروع به سرگرم کردن آن افراد مینمود ولی الان عصر تکنولوژی است و معرکهگیری به وسیلهی فضای مجازی و تلویزیون نجام میگیرد و ما باید حواسمان را جمع کنیم دچار معرکه نشویم و در نوشتارها آمده است که بزرگترین دشمن ما جهل و نادانی است پس اگر ما شناخت داشته باشیم دچار معرکهگیری نمیشویم. ممنون و سپاسگزارم که به صحبتهای من گوش کردید.
تایپ:مسافر عباد-لژیون مرزبانی
عکس و ارسال خبر:مرزبان خبری
نمایندگی دلیجان
- تعداد بازدید از این مطلب :
161