English Version
This Site Is Available In English

اگر به یادگیری توجه کنیم به مثلث دانایی می‌رسیم

اگر به یادگیری توجه کنیم به مثلث دانایی می‌رسیم

در مورد رابطه یادگیری‌ و معرکه‌‌گیری می‌توان گفت: یادگیری تنها مربوط به مشق و امتحان نمی‌شود و اصولاً زندگی خود‌ یادگیری‌ است. خلقت‌ انسان‌ و موجودات بر پایه و اصول یادگیری فراهم شده است. یادگیری در تمام مراحل زندگی نقش دارد؛ مانند یاد‌گیری موسیقی، انواع ورزش‌ها، زبان‌های خارجه، انواع برخوردها، ارتباطات و ... .

فراگرفتن دریافت آموزش‌ها و اطلاعات مفید و مثبت؛ یعنی یادگیری و انسان‌ها‌ باید هر روز به‌ معلومات‌‌ و دانش خودشان اضافه کنند و همین که در برنامه‌ها و آموزش‌های های کنگره۶۰ شرکت می‌کنیم؛ یعنی اینکه می‌خواهیم به دانش‌ و اطلاعات خود ‌اضافه‌ کنیم‌ و زندگی‌ بهتری‌ را ‌برای‌ خودمان‌ مهیا‌ نماییم.

معرکه‌گیری به این معنی است که یک شخصی یا اشخاصی بساطی را پهن کردند و چند نفر دورشان جمع شدند و آن‌ها را تماشا می‌کنند؛ مثلاً پهلوانانی که زنجیر پاره می‌کردند و یا مارگیری و شعبده بازی انجام می‌دادند و در قدیم این‌ کار‌ها بیشتر به دلیل کمبود تفریح و سرگرمی وجود‌ داشت‌. معرکه‌گیری‌ به‌ فرموده آقای‌ مهندس‌ از‌ کمبود‌ آموزش‌ و دانش‌، حسادت، منیت، خودخواهی و ..‌. به وجود می‌آید و اگر مدام در حال نق زدن باشیم و مسائل را به حاشیه بکشیم و دنبال بهانه باشیم، باعث می‌شود از برنامه خارج شویم و تعادل لازم را نداشته باشیم.

معرکه‌گیری از جهل و نادانی سرچشمه می‌گیرد و اگر به سمت‌ یاد‌گیری‌ حرکت کنیم‌‌، از جهل و نادانی فاصله‌ می‌گیریم‌ و به‌سمت آموزش گرفتن حرکت می‌کنیم‌ و در کنگره اصل مطلب‌ همین‌‌ حرکت‌های ما است که باید رعایت کنیم‌‌. اگر‌ به یاد‌گیری‌‌ توجه‌ کنیم‌ به مثلث دانایی‌ می‌رسیم‌ و اگر به معرکه‌گیری بپردازیم به‌ مثلث‌ جهالت می‌رسیم‌. برای‌ رسیدن‌ به‌ آرامش‌ و تعادل‌ فقط‌ یک‌ راه‌ وجود‌ دارد‌ و آن‌ هم‌ حرکت‌ در مسیر صراط مستقیم و اینکه گوش به فرمان راهنما خود باشیم؛ چون آن‌ها به دانایی لازم رسیده‌اند و از حس‌های منفی به دور هستند و باید انرژی خود را با معرکه‌گیری ذهنی از دست‌ ندهیم.

یادگیری و معرکه‌گیری یک رابطه متضاد با هم دارند و معرکه‌گیری جزء اضداد‌ می‌باشد و زمانی که شما وارد معرکه‌گیری‌ شوید‌، یادگیری اتفاق‌ نمی‌افتد. شروع معرکه‌گیری‌ چند‌ عنصر‌ دارد‌: منیت، حسادت‌، حقارت، احساس‌ شکست‌ و همه‌ این‌ها دست‌به‌دست هم‌ می‌دهند، تا من‌ شکست‌ پی‌درپی‌ را تجربه کنم. برای مثال؛ بگوییم که من از راهنمای خود بزرگتر هستم؛ پس دانش، درک و فهم من بیشتر است، دچار حس منیت می‌شوم‌‌ و دیگر نمی‌توانم آموزش بگیرم و دچار معرکه‌گیری‌ و نق‌زدن‌ می‌شوم.

به همین دلیل در کنگره۶۰ ‌آموزش می‌گیریم که هر جایگاهی‌ را که‌ داریم، (مهندس یا دکتر و یا هر چیز دیگر) همه را بیرون بگذاریم و با‌ ظرف‌تهی‌ وارد شویم، تا بتوانم آموزش‌ها‌ را به خوبی دریافت کنیم. اگر به این صورت نباشد در اعماق تاریکی‌ها می‌مانیم و به کارهای ضدارزشی می‌پردازیم؛ ولی اگر در مسیر کنگره حرکت‌ کنیم‌ و دچار معرکه‌گیری و نق‌زدن نشویم به آن آرامش و تعادل لازم می‌رسیم و زندگی‌ ایده‌آل‌ صورت می‌گیرد.

 


منبع: اپلیکیشن دژاکام
نویسنده: همسفر مهین رهجوی راهنما همسفر زهرا (عضو لژیون سردار)
رابط خبری: راهنمای تازه‌واردین همسفر محبوبه (عضو لژیون سردار)
عکاس خبری: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر نرگس (عضو لژیون سردار)
ویراستاری و ارسال: همسفر لیلا رهجوی راهنما همسفر نرگس نگهبان سایت
همسفران نمایندگی زاگرس


 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .