جلسه دهم از دوره پنجم کارگاههای آموزشی مجازی همسفران نمایندگی زاگرس با استادی راهنما همسفر نرگس با دستور جلسه «رابطه یادگیری و معرکهگیری» در روز شنبه ۲۶ آبانماه ۱۴۰۳ برگزار شد.
سخنان استاد:
خدا را شاکر و سپاسگزارم که یک بار دیگر این فرصت و اجازه به من داده شد، تا بتوانم در این جایگاه آموزش بگیرم و خدمتی در جهت حرکت انسانها در مسیر صراط مستقیم داشته باشم.
دستور جلسه این هفته «رابطه یادگیری و معرکهگیری» میباشد. این دستور جلسه از نظر من یکی از مهمترین دستور جلسات کنگره۶۰ در مبحث جهانبینی میباشد؛ زیرا اگر من به عنوان همسفر، معنی و مفهوم درست این کلمات را آموزش بگیرم و آنها را متوجه شوم و درک کنم؛ قطعاً میدانم که باید در جهت کدام یک از این دو بخش حرکت نمایم. این دو کلمه، من را به جهتهای متفاوت هدایت میکنند، یکی باعث پیشرفت و دیگری باعث رکود و توقف من میشود.
برای رسیدن به این مسئله و اینکه بدانم کدام یک از این دو قسمت باعث پیشرفت من و کدام باعث توقف من میشود، باید معنای آنها را در ابتدا یاد بگیرم. سادهترین تعریف برای معرکهگیری؛ یعنی سرگرم کردن خود و اطرافیان و یادگیری؛ یعنی فراگرفتن، آموزش گرفتن و دریافت کردن.
در کنگره۶۰ همه ما به دنبال دریافت آرامش و رسیدن به تعادل هستیم و اکثر همسفران با همین نیت وارد کنگره۶۰ میشوند؛ ولی آیا همه به این تعادل و آرامش میرسند؟ چگونگی حرکت ما و طی کردن مسیر در ادامه مشخص میکند که چه افرادی به تعادل و آرامش میرسند. قطعاً در مسیر حرکت ما در کنگره۶۰ فرازها و نشیبهای زیادی وجود دارد که ما را از مسیر خود دور میکند، یکی از این مسائل همین کلمه معرکهگیری میباشد. چه چیز باعث میشود که افراد دچار معرکهگیری میشوند؟ کمبود دانش، آگاهی، حسادت، منیت، خودخواهی و … . اگر من به عنوان همسفر میخواهم که دچار معرکهگیری نشوم، باید آشنایی کامل نسبت به وظیفه خود داشته باشم.
در هستی تمام موجودات وظیفه خودشان را میدانند، فقط این انسان است که به دلیل داشتن اختیار و حق انتخاب، خودش باید مسیرش را مشخص کند. اگر من در صراط مستقیم حرکت ننمایم، آموزشها را دریافت نکنم و در مسیر دانایی حرکت نداشته باشم، جزء افراد معرکهگیر خواهم شد؛ زیرا این افراد به دلیل نداشتن تفکر درست همیشه برای خودشان مشکلاتی را بهوجود میآورند و برای پوشاندن نقصها، ایرادات و اشکالات خودشان شروع به معرکهگیری میکنند؛ پس معرکهگیری در اثر جهل و نادانی انسانها اتفاق میافتد.
اگر در کنگره۶۰ به دنبال دریافت آموزش نباشم و هدفم را گم کنم، به سمت حاشیهها کشیده میشوم و همین امر باعث میشود نتوانم چیزی از کنگره دریافت نمایم و در ادامه جزء افراد معرکهگیری خواهم شد؛ پس برای اینکه از این مسئله دور شوم، باید بدانم چه زمانی تماشاچی باشم و چه زمانی بازیگر. فردی که در کنگره۶۰ اینها را در جای خودشان به خوبی اجرا نماید، شروع به یادگیری میکند و بهترین مکان برای یادگیری و آموزش ما، حضور در لژیونها و فعال بودن در امر خدمت کردن در کنگره۶۰ میباشد.
من هر چه بیشتر آموزش بگیرم و علم و مسیر درست کنگره را طی کنم از این صفت فاصله گرفته و در ادامه میتوانم با آموزش دادن به افراد و همسفران دیگر آنها را نیز از مسئله معرکهگیری، چه در زندگی اجتماعی و چه در کنگره۶۰ دور نمایم. من به عنوان همسفر نباید هیچگاه متوقف شوم و باید این شعر را در ذهن خود همیشه تکرار نمایم که "ز گهواره تا گور دانش بجوی". هرچه آگاهی بیشتری داشته باشم ازصفتها و ضدارزشهای بیشتری میتوانم دور شوم و همین حرکت در صراط مستقیم، من را به آرامش، تعادل و حال خوش میرساند.
در پایان از جناب آقای مهندس و خانواده محترمشان سپاسگزاری میکنم که این فرصت را در اختیار من همسفر قرار دادند، تا بتوانم تک تک خصوصیات و صفات منفی خودم را با آموزشهای کنگره۶۰ تغییر دهم و در مسیر درست قرار بگیرم.
عکاس خبری: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر نرگس (لژیون چهارم)
ویراستاری و ارسال: همسفر لیلا رهجوی راهنما همسفر نرگس (لژیون دوم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی زاگرس
- تعداد بازدید از این مطلب :
81