English Version
This Site Is Available In English

یادگیری در کنگره ۶۰ یعنی آموزش و به مسئله دانایی برمی‌گردد

یادگیری در کنگره ۶۰ یعنی آموزش و به مسئله دانایی برمی‌گردد

افتخار داریم از گروه سایت در خدمت راهنما آقای جواد فروغی باشیم و در مورد دستور جلسه «رابطه یاد گیری و معرکه گیری» به گفتگو بپردازیم.

در ابتدا از طرف گروه سایت از ایشان بابت فرصتی که در اختیار ما قرار دادند بسیار سپاس‌گزاریم.

سلام دوستان جواد هستم یک مسافر
آخرین آنتی ایکس مصرفی: تریاک، شیره، متادن، الکل
مدت سفر: یازده ماه و پانزده روز
روش: D.S.T
داروی درمان:OT
راهنما: آقای جلیل جیهانی
رهایی: سه سال و ده ماه
سفر نیکوتین: ده ماه و پانزده روز
راهنما: آقای محمدرضا نیلچیان
رهایی: دو سال و سه ماه
ورزش در کنگره: شنا

۱- چه تفاوتی بین یادگیری و معرکه‌گیری وجود دارد؟
مفهوم واژه یادگیری در کنگره ۶۰ یعنی آموزش و به مسئله دانایی برمی‌گردد. یعنی هر فرد در هر لحظه و هر مکانی باید درصدد بالا بردن دانایی خود باشد و مثلث تفکر، تجربه و آموزش را به تکامل برساند؛ ما باید در هر مسئله‌ای که برایمان پیش می‌آید فقط به دنبال آموزش گرفتن از آن مسئله باشیم، باید مسائل را بیاموزیم و از آنها آموزش بگیریم و نسبت به این نکات تفکر داشته باشیم. یادگیری اساس و پایه زندگی ما می‌باشد و در تمامی مراحل زندگی ما وجود دارد. مقوله یادگیری بسیار وسیع و بالاتر از آموزش می‌باشد و باید مرتباً در حال یادگیری باشیم. رابطه یادگیری و معرکه‌گیری نسبت به هم کاملاً عکس می‌باشد درست مثل زشت و زیبا؛ معرکه‌گیری سرمنشأ آن از جهل ما انسان‌ها می‌باشد و به دلیل این جهل، اشتباهات خودمان را نمی‌پذیریم و مدام به دنبال خواسته‌های نامعقول می‌باشیم.

۲- معرکه‌گیری چگونه به وجود می‌آید و منشا آن چیست؟
در هر سیستمی مسائل حاشیه‌ای وجود دارد و کنگره هم از این قانون مستثنا نیست. معرکه‌گیری به طور ناگهانی و اتفاقی رخ نمی‌دهد بلکه دارای عناصری می‌باشد و عبارتند از حسادت، خودخواهی، جهل و منیت؛ انسان‌هایی که به خواسته‌های خود نمی‌رسند و دچار شکست می‌شوند از بقیه انسان‌ها عقب می‌افتند؛ فرد معرکه‌گیر نمی‌تواند این اشتباهات را بپذیرد و از خواسته خود دور شود و همیشه در ناامیدی می‌باشد و ریشه اصلی آن جهل می‌باشد. معرکه‌گیری اصولاً در فضاهای صورت می‌گیرد که افراد زیادی وجود داشته باشند مثل خانواده جامعه و حتی کنگره؛ به طور مثال یک رهجو روی برنامه خود نمی‌باشد و برای اینکه کسی متوجه نشود شروع به ایراد گرفتن از بقیه میکند از لژیون، راهنما، بقیه رهجوها و هزار مسئله دیگر؛ این کار برای این است که سرپوشی روی اشتباهات خود بگذارد و آنها را پنهان کند. در اینجا افرادی هم هستند که به این فرد معرکه‌گیر ملحق می‌شوند و به سخنان آنها شاخ و برگ زیادی می‌دهند و این گونه است که باعث می‌شود به غیر از خود فرد معرکه‌گیر بقیه هم که از آن حمایت کرده‌اند دچار تباهی و مسلخ شوند. این افراد اکثراً چندین بار سفر کردند و نتوانستند به درمان برسند و مقصر اصلی خودشان بودند به خاطر اینکه از یادگیری دور بودند و خود را سرگرم معرکه‌گیری کرده‌اند.

۳- جهان‌بینی چگونه به ما در یادگیری و دوری از معرکه‌گیری کمک میکند؟
تجربه نشان داده است که افرادی که در کنگره در چرخه آموزش و خدمت قرار گرفته‌اند به ندرت دچار حاشیه و معرکه‌گیری می‌شوند. آنهایی که بازیگر هستند آموزش می‌بینند و خدمت می‌کنند و این تغییرات در تفکر و دیدگاه آنها مشاهده می‌شود؛ولی کسانی که نظاره‌گر بقیه هستند از آموزش‌ها باز می‌مانند و هیچگونه تغییری در جهان‌بینی و نگرش آنها اتفاق نمی‌افتد. هنگامی که ما در کنگره مشغول خدمت هستیم و مرتباً در حال فرا گرفتن آموزش، این باعث می‌شود که افکار و تفکر ما به سوی یادگیری معطوف شود و از معرکه‌گیری دوری می‌کنیم. در مجموع جهان بینی باعث می‌شود که به چیزهایی که یاد گرفته‌ایم عمل کنیم و از حرف زدن و معرکه‌گیری نسبت به مسائل مختلف دوری کنیم.

کلام آخر:
با حرکت راه نمایان می‌شود؛
پس وقتیکه در مسیر درست حرکت کنیم و آموزش صحیح بگیریم دیگر دچار معرگیری نمی‌شویم و فقط به دنبال خدمت صادقانه در این مسیر درست هستیم.
همچنین خداوند را بسیار شاکر و سپاس‌گزارم که مسیر زندگی من را در مسیر کنگره قرار داد؛ از آقای مهندس تشکر می‌کنم به خاطر این بستر که به وجود آوردند که ما بتوانیم از آن استفاده کنیم و مسیر زندگی خودمان را عوض کنیم و به سمت زیبایی‌ها حرکت نماییم.

مصاحبه و نگارش: مسافر حمزه (لژیون۱)
تنظیم ارسال مطلب: مسافر رسول 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .