همسفر مهدیه در برداشت خود از سی دی (وادی اول) چنین نوشت :
آقای مهندس عنوان وادی را چنین مطرح میکنند: با تفکر ساختارها آغاز میگردد، بدون تفکر آنچه هست رو به زوال میرود.
برای خروج از بنبست 14 وادی طراحی شده است که باید این چهارده پله را طی کنیم تا در نهایت از تاریکی خارج شویم.
تفکر یک حرکت ذهنی و درونی است. هر کاری که ما بخواهیم انجام دهیم یک ساختار تلقی میگردد، برای خلق شدن، باید قبل از آن تفکر صورت بگیرد و برای تفکر ما نیاز به نیروهای القاء، احیاء و تفکر داریم.
زمانی که ما فکر میکنیم یک نیروهایی از بیرون به ما کمک میکنند و نیروهای القاء نام دارد. القاء یعنی یک موضوعی از چیزی به چیز دیگری انتقال پیدا میکند.
احیاء یعنی ساخته شدن، نیرویی که حیات و زندگی را میسازد. نیروی تحرک یعنی حرکت کردن که در همه جا موجود است. به هر چیزی که فکر کنیم همان برایمان اتفاق میافتد؛ اگر فکر کنیم مشکل ما هرگز حل نمیشود قطعا این اتفاق رخ میدهد. چیزی که مهم میباشد حل مشکلاتمان است.
مشکل انسانها از چهرههایشان مشخص است و حل بعضی از این مشکلات یکی دو روز نیست، ما در این وادی سعی نداریم مشکلات را انقلابی حل کنیم و این را هم باید در نظر داشته باشیم که برای یک سری از مسائل فکر کردن اصلا به درد نمیخورد، بعضی چیزها اصلا ارزش فکر کردن ندارند. 90 درصد افکار ما چیزهایی هستند که اصلا به درد ما نمیخورند.
در این وادی ما سعی داریم نقشهای بکشیم که به آرامی مشکل ما را حل کند. ما باید واقع بینانه به مشکل نگاه کنیم و اراده به تنهایی مشکل ما را حل نخواهد کرد.
دربارهی مشورت کردن آقای مهندس میفرمایند: از دیگران مشورت بگیریم؛ ولی در نهایت تصمیم نهایی بر عهدهی خودمان است. اگر مشکلمان را براي کسی بیان کنیم باید سه نکته را در نظر داشته باشیم. آیا این مشکل را که برای دیگران بیان کرده ایم توانایی حل آن را دارند؟ آیا ممکن است این بازگو کردن علیه ما باشد؟ آیا از سخنان ما شری به وجود نمیآید؟
بنابراین در این وادی میفرمایند: اگر مشکلی در زندگی داریم یا اگر زندگی ما آشفته است، این در پرتوی تفکر و اندیشه و ساختاری است که خودمان به وجود آوردهایم.
ویرایش: همسفر سمیه رهجوی راهنما همسفر فریبا (لژیون سوم)
تنظیم مطلب: همسفر نگین رهجوی راهنما همسفر افسانه (لژیون دهم)
ارسال مطلب: مرزبان خبری همسفر فاطمه
همسفران نمایندگی رودکی
- تعداد بازدید از این مطلب :
64