آقای مهندس در تاریخ ۶آبان ۱۴۰۳ در سیدی «مثلث تشخیص۱»فرمودند: فقط انسان است که دارای روح میباشد و مهمترین موضوع، شناخت انسان میباشد که ما در کنگره۶۰ راجع به شناخت انسان صحبت میکنیم؛ یعنی خودمان را پیدا کنیم؛ چون ما در مورد خودمان فقط یک چیزهای جزئی را میدانیم و فقط تصور داریم که یک جسم هستیم که یک روز به دنیا آمدیم و یک روز از دنیا میرویم. انسانها دو گروه هستند: عدهای که همه چیز را مادیات میبینند و فقط هر چیزی را که با چشم میبینند، باور دارند وعده دیگر هم که به آخرت ایمان دارند.
برای حل مسائل، یک مثلث داریم به نام مثلث تشخیص که یک ساق آن شناخت است و ساق دیگر آن تشخیص و ساق بعدی عمل است. اگر به شناخت واقعی برسیم میتوانیم هر مسئلهای را به راحتی حل نماییم؛ مثلاً در مورد اعتیاد که فهمیدیم، اعتیاد یک مشکل جسمی، روانی و جهانبینی در قسمت فیزیولوژی سیستمایکس مطرح است و تشخیص دادیم که مشکل در مواد شبهافیونی بدن است و بعد با عمل کردن به متدDST ما مشکل را برطرف کردیم و این در تمام بیماریها و مسائل دیگر، همچون چاقی، سیگار و مادیات همینطور است.
برای مثال در مورد چاقی، اگر شناخت داشته باشیم میتوانیم آن را حل نماییم؛ چاقی انباشته شدن چربی در قسمتهای بدن است. وقتی بدن میترسد که به آن غذا ندهیم، چربیها را ذخیره میکند، تا در صورت لزوم از آنها استفاده کند. تشخیص این است که ما باید بدن را متقاعد کنیم که غذا همیشه هست؛ آن وقت خودش چربیهای اضافه را از بدن خارج میکند و در مورد همه مسائل اینگونه میباشد.
آنهایی که به شناخت میرسند، پهلوان، دنور و عضو لژیون سردار میشوند. با شناختی که اعضای کنگره۶۰ به آن رسیدند ما توانستهایم در منطقههای مختلف شعبه تاسیس کنیم و به درمان برسیم و باید کنترل تمام زندگی به دست خودمان باشد. شخص کنگرهای با آموزشهای که میبینند، باید کنترل تمام کارها در دستش باشد و موقع حرکت حساب شده پیش برود و با برنامهریزی قدم بعدی را بردارد. برای راهاندازی هر شعبه، مهمترین مسئله گماردن اشخاص لایق در ساختن و احیا نمودن هر شعبه است. در تشخیص مشکلات و مسائل برخی نمایندگیها نیز در ابتدا ضعفهایی وجود داشت که با شناخت درست این مسائل روز به روز در حال برطرف شدن است.
هر سازمانی برای بقا و ادامه خود، نیاز به علم و دانش، پول و افراد متخصص دارد که اگر این سه پایه نباشد، سازمان منهدم میشود. در کنگره هم باید این سه پایه وجود داشته باشد، تا بتواند کار کند و در ادامه آقای مهندس فرمودند: من کتابهای زیادی را نوشتم؛ ولی تا زمانی که زمینه برای پذیرش مطالب آماده نشده باشد، چاپ نمیشود؛ زیرا باعث انحراف انسانها میشود. انسان دارای دو صور پنهان و آشکار است. در مورد صورآشکار خیلی چیزها را پیدا کردهایم؛ ولی هنوز به شناخت واقعی و کامل صورآشکار نرسیدهایم. روزی میتوانیم به شناخت واقعی برسیم که به درمان قطعی انواع بیماریها برسیم. در مورد صورپنهان؛ چون صورپنهان انسان را اصلاً قبول نداریم، در مسائل روانی به نتایج خوب نرسیدهایم.
در مورد نور، صوت، حس، نفس و مراتب نفس بسیار صحبت کردهایم. مراتب نفس، فقط در انسان کامل میشود و در موجودات دیگر مراتب نفس وجود ندارد که علت آن وجود روح است. حیوانات نفس دارند؛ ولی مراتب نفس ندارند. انسانها دارای سه نفس لوامه، اماره و مطمئنه میباشد. در پایان آقای مهندس فرمودند: برای شناخت هر چیزی باید مثلث تشخیص را داشته باشیم که در شناخت تشخیص و عمل در همه موضوعات خاص و عام صدق میکند و امیدوارم که در هر موضوعی قبل از داوری به شناخت برسیم که بر مبنای ظاهر تصمیمگیری نکنیم.
از این سیدی نتیجه میگیریم، مهمترین مسئلهای که انسان با آن روبرو میباشد، شناخت خویش است و همانطور که گفته شده است انسان از خودشناسی به خداشناسی میرسد. انسانها فقط خود را نباید به این جسم و این دنیا محدود بدانند؛ همانطور که آقای مهندس فرمودند: برای شناخت هر کاری انسان باید از یک مثلث به نام مثلث تشخیص پیروی کنند که اضلاع آن مثلث تشخیص، شناخت و عمل است که برای حرکت کردن باید مسیر را تشخیص داد و راه درست را شناخت و در مسیر آن حرکت کند. این مثلث، راه درست را برای من همسفر نمایان میکند، تا در صراط مستقیم حرکت کنم. انسان دارای صور پنهان و آشکار است و هنوز به طور کامل به شناخت واقعی صور آشکار نرسیدند؛ چون اگر به شناخت واقعی رسیده بودند، برای تمامی بیماریها درمان قطعی را پیدا میکردند. همه موجودات دارای نفس هستند؛ ولی فقط نفس انسان است که مراتب نفس دارد و دارای سه نفس لوامه، اماره و مطمئنه است که علت آن وجود روح در انسان است
منبع: سیدی مثلث تشخیص۱ (آقای مهندس دژاکام)
نویسنده: همسفر پروین رهجوی راهنما همسفر نرگس (لژیون دوم)
عکاس خبری: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر نرگس (لژیون چهارم)
رابط خبری، ویراستاری و ارسال: همسفر لیلا رهجوی راهنما همسفر نرگس (لژیون دوم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی زاگرس
- تعداد بازدید از این مطلب :
53