جلسه چهارم از دوره دهم کارگاههای آموزشی عمومی کنگره۶۰ نمایندگی امام قلیخان، با استادی دیدهبان محترم مسافر بابک، نگهبانی مسافر علی و دبیری مسافر یحیی با دستور جلسه «نقش سیدی و نوشتن آن در آموزش» پنجشنبه 19مهر ۱۴۰۳ساعت ۱۶:۰۰ آغاز به کار کرد.
خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان بابک هستم یک مسافر؛
هر کدام از ما که به کنگره میآییم چه در سفر اول و چه در سفر دوم و همچنین همسفران عزیز، در مورد سفر اول که هدف اصلی کنگره را تشکیل میدهد؛ هدف درمان اعتیاد است و برای سفر دومیها و همسفران استفاده از آموزشها برای رسیدن به حال خوش و برای دستیابی به این اهداف نیاز به ابزار است. به صورت تخصصی و از نظر من درمان در کنگره 60 نیازمند سه ابزار میباشد: اول همان متد DST که اگر از آن به عنوان معجزه قرن یاد کنیم اغراق نکردهایم، چرا که در میان تمام روشهای درمانی در سراسر دنیا در رسیدن به نتیجه مطلوب منحصربفرد است، ابزار دوم داروی درمان که شربت OT است و ابزار یا ضلع سوم آموزش میباشد و اگر کسی دو مورد اول را داشته باشد؛ ولی آموزش مناسب نداشته باشد قطعاً به آن درمان مطلوبی که منظور آقای مهندس است دست نخواهد یافت.
برای آموزش نیز ابزارهای گوناگونی وجود دارد که یکی از آنها سیدیها است که هر کدام از آنها مانند گنجی هر هفته در اختیار ما قرار میگیرد. اگر به مفاهیم سیدیهای هفتگی دقت کنید غیر از کمک برای درمان اعتیاد به اشخاص، درس انسانیت و درس زندگی هم یاد میدهد، که چگونه انسان بهتری شویم و از چه راهی به این مهم دست یابیم. حال باید توجه داشت نوع استفاده از این ابزار بسیار مهم است برای توضیح بیشتر میتوان به گذشته اشاره کرد که هنوز نوشتن سیدی در کنگره 60 تبدیل به یک قانون نشده بود و بعد از گوش دادن به سیدی پس از مدتی از کل سیدی چند جمله یا چند بخش مورد توجه برای شخص بیشتر در ذهن او نمانده بود، چرا که امکان حفظ تمام مطالب برای کسی به سادگی وجود نداشت؛ ولی از زمانی که نوشتن سیدی تبدیل به وظیفه شد، خود من بعد از گوش دادن به سیدی آن را در طول هفته مینویسم. وقتی توجه میکنم در مییابم که درصد بالایی از مطالب سیدی برای مدت زیادی در ذهن من باقی مانده، در صورتی که این مسئله درباره سیدیهایی که از روی آنها ننوشتهام صدق نمیکند، بنابراین نوشتن سیدی باعث ماندگاری بهتر مطالب در ذهن افراد خواهد شد و در مواقع نیاز میتوانیم به آن مطالب دسترسی داشته باشیم.
مسئله دیگری که آقای مهندس بر روی آن بسیار تأکید داشتند جلوگیری از ابتلا به بسیاری از بیماریهای مغزی مانند آلزایمر و پیرذهنی بواسطه نوشتن سیدی و این مسئلهای ثابت شده است. کسانی که مغز و ذهن آنها بواسطه یادگیری مداوم در حال فعالیت است به ندرت درگیر چنین بیماریهایی میشوند.
مطلب دیگری که در مورد سیدی نوشتن به خود من بسیار کمککننده بود، فراغت فکری از درگیریهای ذهنی روزمره در زندگی بواسطه تمرکزی که برای نوشتن سیدی لازم دارم به گونهای که در زمانهای نوشتن سیدی از این مسائل کاملاً رها میشوم.
یکی از رهنمودهای همیشگی بنیان کنگره 60 در لحظه زندگی کردن است، اینکه به گذشته بر نگردیم و سعی کنیم زیاد درگیر آینده نباشیم و لحظه حال خوبی داشت باشیم، تا آینده خوبی هم برای ما ساخته شود. برای من زمان نوشتن سیدی یکی از لحظات نابی است که کاملاً در لحظه حال حضور دارم و این خود تمرینی برای یادگرفتن زندگی در لحظه حال است.
جمع بندی همه عرایض بنده در این است که همه ما به دنبال خوشبختی و آرامش هستیم و کلید بزرگ به خوشبختی رسیدن این است که ما یاد بگیریم در لحظه زندگی کنیم و نوشتن سیدی بهترین تمرین برای رسیدن به این موضوع است.
دو نکته دیگر که لازم به ذکر است: مشکل استان اصفهان در دریافت داروی OT برای مسافران در 2 سال اخیر که به ترتیبی این دو سال گذشت و با پیگیریهای مستمر مسئولین کنگره 60 امیدواریم به زودی این مسئله حل شود و به نظر من طولانی شدن زمان این مشکل شاید خالی از حکمت نبوده، چرا که طی این زمان با وجود تمام محدودیتها برای دسترسی به دارو ما پذیرش سفر اولیها و رهایی هم داشتیم و کنار یکدیگر زیر این سقفها حضور پیدا کردیم و بواسطه روش درمان DST توانستیم در کنار یکدیگر به درمان برسیم.
نتیجه میگیریم زمانی که ما هدف والایی داشته باشیم به نتیجه با ارزشی نیز دست پیدا میکنیم و مهم نیست که در طول مسیر چه اتفاقاتی میافتد، مهم برخورد ما با آن اتفاقات است.
مرزبان کشیک: مسافر محسن
تایپ: مسافر مهدی
عکاس: مسافر علیرضا
تنظیم و ارسال: مسافر عباس
- تعداد بازدید از این مطلب :
1307