English Version
This Site Is Available In English

سند پیشگیری اولیه از اعتیاد در كشور اجرا می شود

سند پیشگیری اولیه از اعتیاد در كشور اجرا می شود

' طاها طاهری ' روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی ایرنا افزود: این سند به عنوان نقشه راه فعالیت های فرهنگی و پیشگیری، در برنامه پنجم توسعه كشور، در كانون های مورد هدف مانند خانواده، محیط های كاری، آموزشی و محله ها اجرا خواهد شد.


وی با بیان اینكه هدف اصلی و نهایی اجرای سند پیشگیری اولیه از اعتیاد، كاهش میزان اعتیاد به مواد مخدر در كشور است، افزود: این سند با بررسی های كارشناسی دقیق انجام شده از توسعه‌یافتگی لازم برخوردار است و با رویكرد جامع در كادر نظام برنامه‌ریزی ملی تدوین شده است.


طاهری، كاهش میزان بروز اعتیاد به مواد مخدر در كشور و تحت پوشش قرار گرفتن 40 درصد از جمعیت كشور برای اجرای برنامه‌های استاندارد پیشگیری در طول برنامه پنجم توسعه را از اهداف دیگر این سند عنوان كرد.


وی تصریح كرد ایران در بحث مبارزه با قاچاق آمفتامین ها جزو كشورهای پیشرو است و تاكنون كشور ما تجربیات خود را در این خصوص به كشورهای جنوب شرقی آسیا ارایه و كمپ هایی را برای درمان مصرف كنندگان این ماده تاسیس كرده است.
 

طاهری گفت: اجرای سند پیشگیری اولیه از اعتیاد می تواند در درمان سوء مصرف آمفتامین ها و مت آمفتامین ها موثر واقع شود.
 

وی در این گفت و گو همچنین از اعتبار مورد نیاز به مبلغ 123 هزار میلیارد تومان برای اجرای سند پیشگیری اولیه از اعتیاد در كشور خبر داد.

 

منبع: ایرنا

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .